LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Effektive svenskere gav unge danskere klø

| Venskabskampe | 0 kommentarer
Effektive svenskere gav unge danskere klø
Foto: Getty Images

Infoboks

Se Danmark - Belgien (U21)

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Danmark bragte sig foran kort før pausen, men en stærk anden halvleg sikrede svensk sejr på 3-1, da det danske U20-landshold lørdag tørnede sammen med sin svenske pendant.

Der var flere velkendte Superliga-navne på holdkortet, da det danske U20-landshold lørdag bragede sammen med det svenske U20-landshold i en træningskamp.

Blandt de startende var blandt andre FCK-duo Carlo Holse og Mads Roerslev, der udgjorde holdets højreside. Også Brøndbys Nikolai Laursen og Randers FC's Emil Riis var at finde blandt de 11 startende spillere.

Danmark var tæt på at bringe sig foran efter knap et kvarters spil, da Carlo Holse fandt Emil Riis med en aflevering mellem det svenske midterforsvar, men skuddet fra Riis blev blokeret.

Ganske kort før pausen var Emil Riis på spil igen. Det danske hold kombinerede hurtigt med et par førstegangsafleveringer, inden et indlæg blev smidt ind i feltet, hvor Emil Riis kom først på bolden og gjorde det til 1-0.

I anden halvleg kom svenskerne dog ud og viste viljen til at vende kampen. Den danske keeper gav en retur i det lille felt, og her var en svensk spiller først på bolden og headede bolden i kassen til 1-1.

Blot fire minutter senere udbyggede svenskerne den føring til 2-1, inden de unge svenskere i det 68. minut igen kunne sende bolden i netmaskerne.

Svenskerne fik bolden spillet rundt om det danske pres, inden et indlæg fra baglinjen fandt en fri svensk spiller i feltet, der Bolden enden ved en svensk spiller på baglinjen, der spiller den skråt tilbage til en fri holdkammerat i feltet.

Danskerne forsøgte med flere bolde i dybden at nedbryde det svenske forsvar, men det lykkedes ikke holdet at bringe sig tilbage i opgøret. De unge danskere måtte derfor indkassere et 3-1-nederlag efter ti effektive minutter af det svenske hold.


Se Danmark - Belgien (U21) Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 20. marts
Tirsdag 19. marts