Luk

Efter 67 år: Freiburg tog afsked med storsejr

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Freiburg - Augsburg 3-0
Bundesliga
6' 1-0 Lukas Kübler
25' 2-0 Lucas Höler
33' 3-0 Vincenzo Grifo

Freiburg tog søndag afsked med hjemmebanen Dreisamstadion, da de slog FC Augsburg med 3-0 i Bundesligaen. Nu skal de fremover spille på det nye Europa-Park.

Det var en speciel kamp, som fandt sted søndag i Bundesligaen, da Freiburg tog imod FC Augsburg på hjemmebane.

Her var det nemlig sidste gang, at de skulle spille hjemme på Dreisamstadion, da de efter 67 år på samme bane har fået et nyt stadion i den nordvestlige del af byen, som hedder Europa-Park.

Masser af Freiburg-fans var derfor mødt op for at tage afsked med hjemmebanen, og de gik i den grad noget at juble over, da de i løbet af første halvleg havde kørt gæsterne midt over.

Augsburg startede med danske Mads Pedersen på wingbacken, men han kunne ikke stille noget op, da Lukas Kubler bragte Freiburg foran efter blot seks minutter af kampen.

Her slog Freiburg til på en omstilling, hvor Kubler var hurtigst over en ripost, som han sendte ind i det tomme mål.

Det blev også 2-0 til Freiburg 19 minutter senere, da Lucas Holer også ville lege med i afskedskampen.

Her blev tyskeren spillet fri i feltet af Maximilian Eggestein, hvor Holer efterfølgende snød to Augsburg-spillere med en kropsfinte og chippede bolden over Rafal Gikiewicz.

Alt kørte for Freiburg i første halvleg, og de formåede da også at gøre det til 3-0 efter en lille halv time, da de også fik tilkendt et straffespark.

Her fik italienske Vincenzo Grifo lov til at tage straffesparket, og han kunne derfor gøre det til 3-0 til hjemmeholdet i en fremragende første halvleg for Freiburg.

Grifo endte faktisk med at skrive sig ind i de lokale historiebøger, da han scorede kampens sidste mål og dermed også det sidste Bundesliga-mål på Dreisamstadion.

Opgøret endte derfor med en 3-0-sejr til Freiburg over FC Augsburg, hvor hjemmeholdet sagde farvel til hjemmebanen med manér.

Freiburgs næste hjemmebanekamp finder sted på Europa-Park, hvor RB Leipzig kommer på besøg den 16. oktober.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober