Luk

Efter 8 kampe: Hyballa fyret i 3. Liga-klub

| 3. Liga | 48 kommentarer

Infoboks

Türkgücü München - Kaiserslautern
3. Liga (10/12)
Oddset 3,55 3,60 1,92
bet365 3,50 3,50 1,85

Esbjerg tidligere skandaleombruste cheftræner, Peter Hyballa, er blevet fyret i sin tyske klub Türkgücü München efter blot 64 dage.

Den tidligere skandaleombruste Esbjerg-træner Peter Hyballa er tirsdag blevet fyret i sin tyske klub, Türkgücü München.

45-årige Hyballa nåede blot 64 dage og otte kampe i den tyske 3. Liga-klub, der ikke har set de ønskede resultater og derfor har valgt at afskedige tysk-hollænderen.

- Resultaterne i de seneste par kampe og stillingen i tabellen har ført til, at vi nu har besluttet at stoppe samarbejdet med Peter Hyballa, siger Türkgücü-direktør Max Kothny.

Peter Hyballa blev herhjemme landskendt for sine hårdhændede metoder, der førte til et åbent brev fra truppen og spiller-flugt, indtil cheftræneren til sidst stoppede efter flere måneders virak, hvor både Spillerforeningen og Arbejdstilsynet var involveret.

Nu kan han altså skrive endnu et kort ophold i en klub på cv'et.

Türkgücü ligger nummer 16 i 3. Liga - to point fra nedrykningsstregen. I Hyballas otte kampe i spidsen for klubben blev det til to sejre og seks nederlag.

Senest blev det til 0-2 mod Braunschweig, hvor Hyballa efter kampen blev sprugt, om han troede, at han stadig havde en fremtid i Türkgücü.

- Jeg ved det ikke, og jeg er også ligeglad, lød det fra Hyballa ifølge Kicker.

Türkgücü lå nummer 10, da Hyballa blev ansat.


Af Sara Margren
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december