Luk

Efter AC-skade: Lampard storroser stopperpar

| Premier League | 6 kommentarer

Frank Lampard er meget imponeret af Kurt Zouma og Fikayo Tomori, som efter Andreas Christensens skade har udgjort det centrale forsvar i Chelsea.

Andreas Christensen spillede fra start i seks af de første syv runder i Premier League, men i den ottende runde blev han bænket og derefter skadet.

Siden da har Chelsea spillet med Kurt Zouma og Fikayo Tomori i bagkæden.

Særligt Kurt Zouma har grebet taktstokken, og Frank Lampard er imponeret af den opblomstrede forsvarsspiller, som fungerer godt sammen med unge Tomori.

- Han har været fantastisk, siger Frank Lampard, som besluttede sig for at beholde Zouma, selvom der var interesse for ham i løbet af sommeren.

- Jeg troede på ham, ligesom jeg troede på Tomori. Derfor tog jeg de beslutninger, jeg gjorde i opstarten i forhold til, hvor vi skulle kigge hen defensivt.

- Det har været godt med stabilitet mellem Zouma og Tomori efter de skader, vi har fået. Det har været godt at se dem spille sammen og se det lille bånd, de har knyttet både på og uden for banen. Det er en fin lille historie, som må fortsætte, siger Frank Lampard.

Manageren har altså stor tro på de nuværende centrale forsvarsspillere, så det bliver spændende at se, om Andreas Christensen kan spille sig tilbage på holdet, når han er skadesfri.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

6 kommentarer

bruger2700 11:17          
Med rudiger på vej tilbage ser det svært ud for ac
HerbalAttraction 11:51          
Tror jeg næppe. spiller de ikke med AC og Zouma i det centrale om et par uger så ved jeg ingenting om fodbold. AC´s kvalitet og alder gør at han har fordelen. spiller de ikke med ham så smutter han til en anden og måske bedre klub og det ved Chelsea godt. Vil de tjene penge eller vil de ikke. Rudiger er der ikke det store salgspotentiale i. Chelsea skal finde sig selv og de skal holde fast i grunden til at de ligger nr 4 med så tyndt og ungt et hold.
Jax Lothbrok 13:16          
Mærkeligt indlæg fra ovenstående. Jeg er ret sikker på at Tomori er over Zouma i hierakiet lige pt., så ville undre mig meget hvis den pludselig hedder AC og Zouma som makkerpar.
ENGOLE 13:33          
Tror jeg næppe. spiller de ikke med AC og Zouma i det centrale om et par uger så ved jeg ingenting om fodbold.

Jamen det giver jo sig selv så.
Det eneste parameter jeg kan se AC skulle være foran Tomori som forsvarsspiller, er at han er en kende mere rolig på bolden.
Tomori er til gengæld langt stærkere i duelspillet, han er hurtigere, stærkere i luftspillet (trods sin lave højde, hvilket nok er hans eneste reelle svaghed), stærkere til fremstød i banen med bolden og så er han meget mere verbalt til stede inde i forsvaret.
De har desværre begge en fejl i sig i kampene, men hvor man med Tomori kan sige at han stadig er lidt uerfaren, og dermed er der god chance for at dette kan elimineres fra hans spil, så kan man bare ikke sige det samme om AC.

Man kunne næsten mene at AC som udskifter til Zouma ville give mere mening, hvis ikke det var fordi vores forsvar så desværre ville være helt uden pondus i luftspillet.

Som det ser ud nu, vil jeg klart mene at Chelseas stærkeste CB duo hedder Tomori og Rudiger, når sidstnævne vender godt tilbage fra skade.
ChelseaFCFan 16:59          
Enig ENGOLE!
SalatMedLåLåPå 19:53          
Tomori har været den klart bedste af de 3 i denne sæson. Rudiger kunne meget vel blive hans makker i forsvaret. AC har den fordel at han er en anden type.
Desuden spiller lamps ofte med 3 forsvarsspillere, så der er måske lidt muligheder.
Tirsdag 31. marts
Mandag 30. marts