Luk

Efter en måned: Horsens ophæver med serber

| 3F Superliga | 19 kommentarer
Efter en måned: Horsens ophæver med serber
Foto: AC Horsens

Infoboks

Randers FC - AC Horsens
Superligaen Grundspil (23/09)
bet365 1,85 3,60 4,00
NordicBet 1,85 3,65 4,15
Oddset 1,90 3,45 4,30

Uros Nenadovic har ønsket at ophæve kontrakten i AC Horsens efter blot en måned, da spillestilen ikke får det bedste frem i ham, siger han.

AC Horsens kunne i midten af august præsentere Uros Nenadovic, men efter under en måned stopper serberen i klubben.

Den 25-årige offensivspiller har ønsket at ophæve samarbejdet, da han ikke er helt tilfreds med spillestilen.

- Jeg har været glad for at være en del af AC Horsens, hvor der er gode spillere og gode personligheder, og jeg håber det bedste for klubben, men spillestilen gør, at jeg ikke kan vise mig fra min bedste side, og derfor er det bedst for min karriere at finde et sted, hvor jeg kan spille, siger Nenadovic til klubbens hjemmeside.

AC Horsens hentede tidligere på mandagen Jannik Pohl på en lejeaftale, og derfor imødekom klubben Nenadovic' ønske om at ophæve kontrakten.

- Uros har haft et ønske om at få ophævet sin kontrakt, fordi han gerne vil prøve noget andet end AC Horsens, og det har vi selvfølgelig valgt at respektere, siger Bo Henriksen.

- Han er en god fyr og en dygtig spiller, men det var ikke det perfekte match, og det er blandt andet også derfor, at vi har været på forkant ved at hente Jannik Pohl. Vi ønsker Uros Nenadovic alt det bedste.

Uros Nenadovic nåede ikke at få debut for AC Horsens.


Af Sara Margren

19 kommentarer

piben 00:58          
Lidt underligt, at Bo H og Uros ikke giver den en chance. Men ok, der er ikke meget ved at skulle betale løn til en i truppen, der hellere ser sig selv spille et andet sted.
OdenseRegerer 01:47          
Det er simpelthen for useriøst, at man ikke gennem samtaler allerede har taget snakken om spillestil, faciliteter mv., inden det kommer til en indgåelse af kontrakten.
beringer 02:48          
Det er sgu da sket et hav af gange også i "almindeligt" erhverv..., det er ikke underligt at folk der agerer indenfor sport er mere normale end andre.., vi har blot en tendens til at tro at folk der er professionelle og lever af den sport som VI FØLGER har en tendens til at agere bedre og mere aktuelt i livets tilgange end det som vi reelt selv ville gøre hvis vi kom til en arbejdsplads som vi ikke havde det godt med...., på trods af at alt virkede perfekt til samtaler og "prøvedage"...

Come on..., hvor mange af jer har prøvet det reelle arbejdsmarked?
AK78 02:59          
Der må jeg give OdenseRegerer ret, det virker dybt uprofessionelt og her må sidde en sportschef med meget røde øre, det skal selvfølgelig være helt afklaret inden en aftale underskrives.
Spilleren bør nok også finde en my agent, for han har da heller ikke lavet sit job helt godt nok.
irtysh 05:12          
Quite like dating, I guess.
Mikesas 05:33          
Tænker at der sagtens kan smutte nogen gennem nåleøjet der siger og opfører sig på en måde ved jobsamtalen for at få en kontrakt, for så at være "anderledes" i den virkelige verden.

Sker sku på mange arbejdspladser.
jesperyellow 06:12          
Helt enig. En jobsamtale og virkeligheden Kan være to forskellige ting og nogle gange ser man først at man ikke passer ind når hverdagen ruller. Men ærgerligt.
Godt med Pohl dog!
Mandag 16. september