LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Efter fire års jagt: ACH har fået hovedsponsor

| Superligaen | 9 kommentarer
Hobros Kirkevold står i vejen for sen sejr - se ALLE chancerne her
AC Horsens henter talent: Se hans forrygende assist i arvefjendeopgør
Efter fire års jagt: ACH har fået hovedsponsor
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

AGF - AC Horsens
Superligaen Pulje 1 (28/04)
bet365 3,10 3,40 2,25
NordicBet 3,05 3,55 2,27
Oddset 2,95 3,80 2,25
Stream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
AC Horsens har præsenteret virksomheden NG Zink som klubbens nye hovedsponsor. Dermed er fire års jagt på en hovedsponsor slut.

AC Horsens har i efterhånden flere år levet uden hovedsponsor, men nu har klubben løftet sløret for et splinternyt samarbejde med virksomheden NG Zink A/S.

De to parter er blevet enige om et hovedsponsorat, som kommer til at løbe helt frem til udgangen af 2023.

- Vi er både glade og stolte over, at vi har indgået en aftale om et hovedsponsorat med NG Zink A/S, siger AC Horsens-direktør Kristian Nielsen til klubbens hjemmeside.

- Vi har siden slutningen af 2017 spillet med NG ZINK på brystet, og vi indledte en positiv dialog med direktør Christian F. Johansen i sensommeren 2018, og det har altså resulteret i en rigtig god aftale, der skaber værdi for begge parter. Vi ser frem til et på alle måder fantastisk samarbejde, siger Kristian Nielsen.

Til Horsens Folkeblad fortæller direktøren, at man i samarbejde med den nye hovedsponsor vil igangsætte initiativer, som blandt andet skal være med til at lokke flere folk på stadion i Horsens.

AC Horsens har været uden hovedsponsor siden 2015.


Stream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

9 kommentarer

Blokvogn 06:50          
Stort tillykke til ACHorsens, dejligt med et lokalt firma med en god synenergi. Det bliver spændende at se hvad det bringer, men starten er fremragende. Et sympatisk firma med en fremragende direktør. Det lover godt.
Micah84 06:51          
Endelig :-) Så kommer der lidt ekstra i klubkassen...
Jensen99 07:46          
Selvfølgelig et stort plus. Flot at en lokal forankret virksomhed går ind og støtter. Så må vi håbe at det smitter lidt af på banen :)
Rasbak 09:00          
Virkelig god nyhed.
Det må være høsten af det hårde arbejde det har været, at drive en fodboldklub i et svært miljø (læs: uden de store sponsorkroner ). AC ledelsen med Kristian Nielsen i front har formået at holde sorte tal på bundlinien som følge af en målrettet indsats med fokus på økonomisk ansvarlighed. Det har nu fået et lokalt firma på banen, da man gerne vil være synonyme med de værdier som ACH har.

Stort tillykke til AC Horsens.
girty 14:34          
Og ligeså et stort tillykke herfra.....

Så behøver vi da ikke lige med det første, at tænke på, at sælge klubbens sjæl for 7 sølvpenge....
Gustav09 14:37          
Det er en meget positiv nyhed. Lidt mere overset er det måske, at en stribe sponsorer i den senere tid, har opgraderet deres sponsorater - det er også vigtigt. Handelsnetværket er en meget vigtig faktor i det.
Peter Nielsen 15:20          
Nu var denne nye hovedsponsor i forvejen trøjesponsor, den dyre plads på brystet. Selvfølgelig er det er god nyhed for ACH, men det er ikke sikkert det har givet voldsomt mange flere sponsorkroner.
Fredag 26. april
Torsdag 25. april