Luk

Luk

Efter hjernerystelser: NFC-forsvarer stopper

| NordicBet Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Nykøbing FC - FC Fredericia
NordicBet Liga (23/07)
Cashpoint 2,50 3,65 2,35
Oddset 2,65 3,75 2,35

Andreas Holm har valgt at indstille karrieren efter en række hjernerystelser. Dermed bliver denne sæson den sidste for Nykøbing FC-spilleren. 

Siden sommeren 2020 har Andreas Holm spillet i Nykøbing, men efter denne sæson er karrieren som professionel fodboldspiller forbi. 

Klubben har nemlig oplyst, at den 33-årige forsvarer har valgt at indstille sin karriere efter denne sæson. Beslutningen om at stoppe er blevet taget af hensyn til Holms fremtidige fysik, fortæller han. 

- Det er min egen beslutning at stoppe karrieren, og det var noget, som jeg fortalte Claus allerede i vinter. Det var selvfølgelig en mega svær beslutning, men samtidig også en nødvendig en. 

- Jeg har haft en del hjernerystelser, og det tør jeg ikke satse mere med. Derudover skal jeg også tænke på min generelle fysik, som jeg jo også skal kunne bruge senere i livet, siger Holm, inden at han fortsætter.

- Jeg er rigtig glad for at kunne træffe denne beslutning mens legen er god. For det er den i høj grad stadig. Jeg vil meget hellere slutte med en fed tid, end at slutte karrieren med at være gammel og dårlig. Jeg er meget taknemmelig for at stå i den her situation.

Holm nåede i løbet af sin tid i Nykøbing at være med til at føre klubben tilbage i NordicBet Ligaen, sidenhan var han også med til at sikre klubben en historisk sjetteplads i ligaen.


Af Nicolai Sand
Lørdag 25. juni