Luk

Efter kollaps: KIF sejrede i genoptaget kamp

| 2. division | 5 kommentarer

Infoboks

FA 2000 - Kolding IF 0-2
2. Division
64' 0-1 Thomas Mikkelsen
86' 0-2 Jakob Kiilerich Rask

Kolding IF vandt onsdag 2-0 over FA 2000, da de to hold spillede de sidste 42 minutter af den kamp, der i august blev afblæst på grund af Ahmed Daghims kollaps.

Noget usædvanligt stod der 48 minutter på stadionuret, da FA 2000 og Kolding IF onsdag aften tørnede sammen på Frederiksberg Idrætspark i 2. division.

Det var da også usædvanlige omstændigheder, der lå til grund for onsdagens kamp, da mødet var afslutningen på en kamp, der blev spillet 21. august.

Her nåede de to hold at spille 48 minutter, før der på sidelinjen udspillede sig en uhyggelig situation, da Kolding IF's Ahmed Daghim faldt om med et krampeanfald, hvorfor kampen blev afblæst ved stillingen 0-0.

Derfor var det altså for en kort bemærkning, at Kolding IF havde taget turen til Frederiksberg onsdag, men hurtigt skaffede Kolding sig lidt at lune sig på.

Efter et par begivenhedsrige første minutter nettede den tidligere Superliga-angriber Thomas Mikkelsen nemlig til 1-0 for Kolding IF, ifølge Koldings Twitter.

En lang bold blev slået fremad, og her mistimede FA 2000-keeperen sit indgreb, hvorfor bolden fløj over ham og så kunne Mikkelsen score et af de nemmere mål i karrieren.

Det var ganske lige efterfølgende, men Kolding IF stod for de største muligheder. Blandt andet et forsøg langt udefra, der røg snert forbi målet, og siden lykkedes det også for gæsterne at bringe sig yderligere foran med 2-0 efter 85 minutter, da et langt indkast havnede hos Oskar Møller, som nettede.

Det skulle blive kampens sidste scoring, og dermed går Kolding IF forbi FA 2000 i tabellen. Kolding er nummer ni, mens FA 2000 er nummer ti – begge hold har ni point.


Af Jonas Dalgård
Mandag 6. december