Luk

Efter kort Brønshøj-ophold: Klar for Kolding

| Danmark | 12 kommentarer

Infoboks

Brabrand - Kolding IF
2. Division (18/09)
Oddset 3,05 3,35 2,10

Oskar Møller fortsætter karrieren hos Kolding, hvor han har fået en treårig aftale med klubben. Han har senest været hos Brønshøj, hvor det kun blev til et halvt år.

I den seneste tid har Oskar Møller trænet med hos Kolding IF, hvor han også var med i deres seneste testkamp mod VSK Aarhus.

Her har den defensive spiller imponeret stort, og derfor er han blevet belønnet med en kontrakt, som løber frem til sommeren 2024.

Det meddeler Kolding på sin hjemmeside, hvor cheftræner Kristoffer Wichmann også sætter nogle ord på aftalen.

- Oskar er en ung spiller med et gigantisk potentiale. Og jeg er mega glad for, at han, og det viser meget om ham som menneske og som person, er villig til at komme herover og ser det her som en stor mulighed for ham.

- Han er ekstremt powerful, hurtig, nærkampsstærk, kompromisløs. Og samtidig med det har han flair for fodbold og for fodboldspillet. Så fra dag et vil han kunne gå ind og gøre sig gældende, fortæller Kristoffer Wichmann

21-årige Oskar Møller er kommet tid Kolding efter en kort periode hos Brønshøj, hvor det kun blev til en halv sæson. Her spillede han dog samtlige 13 kampe for klubben.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september