Luk

Efter kritik: Liverpool sænker prisen i FA Cup

| FA Cup | 18 kommentarer

Infoboks

Atletico Madrid - Liverpool
Champions League Slutspil (18/02)
bet365 3,50 3,30 2,15
NordicBet 3,75 3,30 2,18
Oddset 3,65 3,30 2,15
YouBet 3,70 3,40 2,15
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!

Liverpool sænker billetprisen til FA Cup-omkampen mod Shrewsbury Town, hvor klubben har tænkt sig at stille med lutter reserver.

Jürgen Klopp har sagt, at han ikke sender sit førstehold til omkampen mod Shewsbury Town i FA Cup'en, og det affødte en heftig debat.

Nogen mente, at Liverpool ikke tog turneringen seriøst, og andre rettede kritik mod billetpriserne på Anfield, når det nu ikke var førsteholdet, der skulle spille.

Nu har Liverpool så sat billetpriserne til opgøret markant ned, og klubben har ifølge Liverpool Echo været i dialog med Shewsbury Town omkring en fælles løsning.

En voksenbillet til Anfield kommer til at koste 15 pund, mens en ungdomsbillet vil ligge på fem pund. Børn kommer ind til ét pund.

Jürgen Klopp har desuden sagt, at han heller ikke selv vil være til stede til kampen, og det bliver derfor formentlig U23-manager Neil Critchley, der står på sidelinjen.

Omkampen på Anfield er endnu ikke blevet endeligt fastlagt, men den spilles i den såkaldte vinterpause, som Liverpool holder mellem 1. og 15. februar.


Af Sara Margren

18 kommentarer

Fields 13:15          
Efter kritik ligefrem?

Fra Liverpool ECHO:

"Klopp said he intended to "respect" the Premier League´s winter break by sitting out the FA Cup replay which is likely to be played on either Tuesday February 4 or Wednesday February 5, which has led to calls a pricing restructure for supporters.

Officials at Liverpool have been in discussions with supporter groups since the draw as part of the regular fan forums, with a view to gain feedback on a fair pricing structure for the visit of the Shrews.

The ECHO understands the Reds have also reached out to their visitors to find an agreeable solution, with the League One outfit in line for a potentially lucrative pay-day as a result of their efforts on Sunday afternoon in Shropshire."

Så vidt jeg kan læse mig frem til, har der endnu ikke været billetter i udbud, og så er det vel svært at kritisere billetpriserne? Til gengæld har jeg da set fans kommentere, at billetterne ikke bør koste ret meget, og det er vel den kritik, der reageres på.

Når alt det er sagt, er det selvfølgelig det eneste rigtige at gøre.
HARIBO 13:17          
Hvorfor vil Jürgen Klopp ikke selv vil være til stede til kampen?
D.B.R. © 13:18          
Hvorfor vil Jürgen Klopp ikke selv vil være til stede til kampen?

Til dels fordi han også holder vinterferie, og så er der jo allerede en træner til U23 holdet, der naturligvis skal stå på sidelinjen.
Gshock 13:18          
Haribo

Han holder fri.
HARIBO 13:37          
What. Det er jeg meget overrasket over. Jeg er Klopp-sympatisør, og har været det siden Mainz tiden, men det her synes jeg godt nok er for lavt af ham. Okay, send så U23 holdet, men stå dog selv på sidelinien med det overordnede ansvar?!
Wise1964 13:40          
Når mand har fri, så har manden fri ... så skide være med det sportslige.

Kan se han får på røflen fra flere vinkler, men mon ikke the normal one er skide lige glad - jeg tror det
Michae1 13:46          
Det Klopp prøver at sige er at der er en overordnet organisation der anbefalder at klubberne holder ferie når der er afsat ferie... så der så en turnering der skider højt og flot på det foreslag og ligger kampe i ferien... dermed prøver Klopp at holde ved sit statment om ikke at støtte op om at 2 organisationer ikke snakker ordentligt sammen og sætter klubberne i en lorte situation... lidt ligesom når vi har arbejdskonflikter herhjemme og medarbejdere bliver ofrene
Mandag 17. februar