Luk

Efter nedlukning: Vendsyssel vil flytte træning

| 1. Division | 1 kommentar

Infoboks

Esbjerg fB - Vendsyssel FF
1. division (13/02)
Oddset 1,60 4,00 5,40

Vendsyssel overvejer at flytte træningen sydpå efter nedlukningen af flere kommuner i Nordjylland, for kun få spillere er bosat i de berørte områder.

Flere kommuner i Nordjylland er blevet underlagt nye corona-restriktioner, der gør, at borgerne skal blive inden for kommunegrænserne, og det har udsat flere fodboldkampe i de danske divisioner.

Vendsyssels kamp mod Esbjerg søndag er eksempelvis udsat, og nu håber klubben at kunne flytte træningen i de kommende uger.

- Vi går ud fra, kampene ender med at blive udsat i hele perioden, men så kigger vi til gengæld på, om vi kan flytte træningen syd for fjorden, siger cheftræner Lasse Stensgaard til Nordjyske.

- Vi har kun fem spillere, der bor i de berørte kommuner, så hvis det er muligt, at resten af truppen kan finde et sted at træne syd for fjorden, så har vi tænkt os at gøre det.

De bosatte i de berørte områder er spillerne Morten Knudsen, Easton Ongaro, Muhammed Cham-Saracevic og Tiemoko Konaté samt den assisterende træner og fysioterapeuten, skriver Nordjyske.


Af Sara Margren

1 kommentar

bruger 135975 18:15          
Hvor skal der så spilles kamp?
Fredag 22. januar