Luk

Efter rødt kort: Messi får to dages karantæne

| Barcelona | 37 kommentarer

Infoboks

Osasuna - Barcelona
La Liga (06/03)
Oddset 6,80 4,60 1,45
bet365 6,50 4,75 1,44

Lionel Messi får to spilledages karantæne efter sit røde kort imod Athletic Club i weekenden. Dermed misser han en Copa del Rey-kamp og en La Liga-kamp.

Barcelona skuffede, da holdet tabte med 2-3 efter forlænget spilletid mod Athletic Club i Super Cup-finalen i weekenden.

Samtidig fik Lionel Messi også sit første røde kort i Barcelona-trøjen lidt før tid. Derfor er der efterfølgende blev spekuleret i, hvor lang argentinerens karantæne ville blive. 

Tirsdag har det spanske fodboldforbund valgt at give Messi to spilledages karantæne for det røde kort.

Dermed kommer Barcelona til at undvære deres argentinske troldmand mod Cornella i Copa del Rey, samt mod Elche i La Liga.


Af Theis Fischer Brandt

37 kommentarer

Allez Paris! 14:19          
Billigt sluppet. Den slappe linje kommer dog næppe bag på nogen. De skal jo gøre alt for at forsøge at holde Messi fra at skifte væk fra Barcelona.
Slettet(301120211302) 14:24          
Hård straf. Det usaglige indlæg ovenfor kommer dog ikke dom nogen overraskelse, da brugeren er efter Messi eller Barcelona i de fleste ibdlæg.
LosMillonarios 14:29          
Synes også det er billigt sluppet.
D.B.R. © 14:29          
To dage for et direkte rødt kort er vel i den billigere ende af skalaen.
LionelSchmeichel 14:30          
Fair straf, at skallen mod De Jong ikke medføre straf er til gengæld en skandale.
Team US Postal 14:40          
Dejlig begrundet indslag om at dette er "billigt" sluppet som sædvanlig. Det var vel forventeligt.

Næh, jeg synes det er tilpas. Jeg er med på at det ikke nødvendigvis skal tages i betragtning, men i en kamp, hvor Bilbao-spillerne spillede det mest svinske og usympatiske spil, at Villalibre laver frispark til 5 gule og laver 2 frispark i situationen hvor Messi slår, bør da klart tale for en lavere straf. Det var ikke uprovokeret. Det kan det også være i strafferettens verden.

Og ja, at skallen på De Jong ikke blev straffet, er da også grotesk. Men den skulle have været fanget af - den i øvrigt altid kontroversielle - dommer i situationen.
ligaes 14:54          
Meget billig sluppet når man tænker på "strafferammen".

Et slag i ansigtet med fuldt overlæg skal selvfølgelig koste mindst 5 dage i skammekrogen. Messi reaktion efter udvisningen viste meget godt, at han udmærket viste hvad han havde gjort .
Lørdag 6. marts