Luk

Efter rygter: Arteta afviser interesse i Stones

| Premier League | 2 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Arsenal
Premier League (21/01)
bet365 1,70 4,00 4,50
NordicBet 1,78 4,00 4,75
Oddset 1,75 3,85 4,60
YouBet 1,80 4,05 4,45

Arsenal-manager Mikel Arteta er ikke interesseret i at hente John Stones til London. Det afviste den spanske manager onsdag.

Tidligere på ugen blev Manchester City-forsvareren John Stones sat i forbindelse med et skifte til Arsenal, hvor manager Mikel Arteta angiveligt skulle være interesseret i at hente sin tidligere spiller med sig.

Men det afviste Arteta pure på torsdagens pressemøde, ifølge Arsenals hjemmeside.

- Nej, det er der ingen sandhed i, sagde Arteta, som også blev spurgt ind til AC Milans Franck Kessie:

- Nej, det er heller ikke sandt i øjeblikket.

Arsenal-manageren indrømmede dog, at der er store problemer i Arsenal-defensiven, som for tiden også er hårdt ramt af skader.

- Vi har mange problemer i forsvaret, og det faktum, at Calum Chambers fik sin skade, ændrer vores planer. Situationen er, som den er, og det kan ske i december eller januar. Det er meget normalt.

- Vi må leve med det, og det vi har, er det vi har. Vi skal sætte 11 spillere på banen på søndag, og det er jeg sikker på, vi kommer til. De vil give deres bedste, og jeg vil vælge dem, som i min optik er mest klar til opgaven.

Situationen kan måske forbedres på transfermarkedet, siger han:

- Ja, men det skal være den rette spiller i den rette kontekst, hvor vi økonomisk kan være med, og vi stadig kan være tiltrækkende. Med alle de faktorer sammenlagt er det ikke nemt på dette marked.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 18. januar