Luk

Efter svær start: Faghir kan virkelig boostes

| Bundesliga | 1 kommentar

Infoboks

Freiburg - Stuttgart
Bundesliga (22/01)
Oddset 1,82 3,65 4,20
bet365 1,83 3,60 4,20

U21-landstræner Jesper Sørensen har igen Wahid Faghir med i sin trup, og han tror på, at den unge angriber kan få et stort boost af sin særdeles vigtige første kasse for Stuttgart.

Den lovende danske U21-landsholdsangriber Wahid Faghir gjorde noget af en entré på sin hjemmebane i Stuttgart for nylig.

18-årige Faghir kom på banen med godt en halv time tilbage af kampen mod Union Berlin, der var foran 1-0.

Stuttgart var også en mand i undertal og længe lignede det, at Union Berlin skulle tage de tre point. 

Faghir ville det dog anderledes og dybt inde i overtiden dukkede han op og sparkede en forløsende 1-1-udligning i kassen til stor jubel for de over 30.000 tilskuere på Mercedes-Benz Arena.

Jublen har også ramt U21-landstræner Jesper Sørensen, der kan se store perspektiver i Wahid Faghirs scoring, efter den unge angriber kom uheldigt fra start i det tyske.

- Det er noget, der virkelig kan booste Wahid og hans muligheder for at spille meget. Det er kun rigtig godt, og det er en spiller, som jeg synes er på vej opad og på vej mod muligheden for at spille mere, siger U21-landstræneren til bold.dk og tilføjer:

- Wahid har haft et en smule omtumlet efterår indtil nu, hvor han fik lavet sit skifte under vores første samling med U21-landsholdet. Det var et meget stort skifte for så ung en mand at gå fra Vejle til Stuttgart. Han landede så der og fik nogle skadeproblematikker, som har gjort, at han endnu ikke er i sin bedste form, men er på vej deropad.

- Det har været fantastisk vigtigt for Wahid, hans egen karriere og den måde, man ser på ham i Stuttgart, at han i sin hjemmedebut kom ind og fik scoret et så vigtigt mål.

Faghir er indtil videre noteret for fire kampe for Stuttgart. I weekenden venter Arminia Bielefeld, inden Faghir i næste uge støder til U21-landsholdet, der skal møde Tyrkiet.


Af Jonas Dalgård
Mandag 17. januar
Søndag 16. januar