Luk

Efter trusler: Feyenoord-boss trækker sig

| Æresdivisionen | 4 kommentarer

Infoboks

Feyenoord - Maccabi Haifa
Europa Conference League Gruppe E (09/12)
Oddset 1,52 4,10 5,60
bet365 1,50 4,20 6,50

Feyenoord-direktøren Mark Koevermans har annonceret sit stop i klubben, efter han i en længere periode er blevet udsat for trusler. 

Den seneste tid har ikke været nem for Feyenoord-direktøren Mark Koevermans. 

Han har været i strid modvind blandt nogle af den hollandske klubs fans, og det har blandt andet udmøntet sig i trusler mod Koevermans, der også har oplevet at få ruder i sit hjem smadret og døren malet over med grafiti.

Nu tager Koevermans så konsekvensen og har valgt at sige sit job op med virkning fra 1. december.

Det oplyser Feyenoord onsdag og på sin hjemmeside skriver klubben, at hovedårsagen er, at Koevermans ikke føler, at han kan arbejde og træffe beslutninger, uden han tænker over, om det kan have indflydelse på hans og familiens sikkerhed.

- Feyenoord har været i mit hjerte, siden jeg var et barn. Da jeg blev ansat, var det ikke for sjovt eller en overdrivelse, at jeg sagde, at det var en drengedrøm, der gik i opfyldelse.

- I dag er ikke nogen god dag for mig. Det gør ondt at have truffet denne beslutning, men jeg tror, at det er for det bedste, selv om jeg ved, jeg vil savne klubben og kollegaerne, siger han til Feyenoords hjemmeside.

Koevermans har ifølge hollandske ESPN blandt andet været i modvind i Feyenoord på grund af planerne om at bygge et nyt stadion.


Af Jonas Dalgård

4 kommentarer

MortenM 12:59          
Tragisk... Synes godt nok at fodboldfans rundt omkring bliver værre og værre. Kedelig tendens der er i gang
kingofkings 16:31          
Det er ikke kun fodboldfans, det er folk generelt.
De generationer som vokser op nu, kender ikke til andet end internettet og den anonymitet de har der.
Ingen af dem ved hvad det vil sige at have respekt for andre.
brugerx 17:24          
De dårlige eksempler findes i hvert fald iblandt fodboldfans. Bold bringer dagligt eksempler på dette i øjeblikket. Det sker i Danmark. Det sker i udlandet. Jeg synes ikke der tilnærmelsesvis er samme antal eksempler fra andre sportsgrene på tilskueruroligheder, vold ml, fangrupper, racistiske eller homofobiske ytringer, som der kommer fra fodbolden. Jeg skal ikke kunne sige om jeg har glemt det, men det er som om, at der er langt flere eksempler på dette her efter Corona restriktionerne er blevet lempet og der må komme folk på stadion igen.
Slettet(270916212810) 17:27          
"Ingen af dem ved hvad det vil sige at have respekt for andre". Er det respektfuldt at generalisere en hel generation på den måde? :)

Jeg er dog enig med dig i at anonymiteten på internettet ikke er sundt for samfundet. Jeg tror empati bliver taget ud af kommunikations ligningen når man ikke fysisk ser, hører og mærker hvad ens kommentarer gør ved modparten.

Man skal ikke stå til ansvar på samme måde, for så snart man er færdig med at kaste op ud over en anden person kan man smutte fra tastaturet og ikke tænke på episoden igen.
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december