Luk

Efter Van Dijk-skade: Pickford straffes ikke

| Premier League | 41 kommentarer

Infoboks

Burnley - Everton
Premier League (05/12)
Oddset 3,90 3,45 1,97
bet365 4,20 3,50 1,90

Everton-målmand Jordan Pickford straffes ikke af det engelske fodboldforbund, FA, for sin hårde tackling med Liverpool-stjernen Virgil van Dijk.

Virgil van Dijk glipper formentlig resten af sæsonen med en knæskade, efter Liverpool-stjernen bragede sammen med Everton-keeper Jordan Pickford i lørdagens kamp.

Pickford gik ekstremt hårdt ind i duellen med Van Dijk, men Everton-målmanden bliver ikke straffet af det engelske fodboldforbund, FA.

Det oplyser forbundet til Mirror.

Pickford fik heller ikke nogen straf i kampen, da et VAR-gennemtjek viste, at Van Dijk var offside i situationen.

Merseyside-derbyet endte 2-2.


Af Sara Margren

41 kommentarer

Lifeispool 14:00          
Havde vi forventet andet fra FA?
!8r3nQ3 14:01          
"Pickford fik heller ikke nogen straf i kampen, da et VAR-gennemtjek viste, at Van Dijk var offside i situationen"

VAR-dommeren Coote var netop for optaget af offsiden-kendelsen, så han ikke fik gennemset om der skulle have været rødt kort til Pickford.

At der er offside, fritager jo ikke nødvendigvis Pickford for straf.
Mr. LFC 14:08          
Mon han får samme tur på Anfield.

Jeg kan sgu ikke afvise at hvis jeg fik muligheden så ville jeg komme lidt for sent i en duel med ham...…
D.B.R. © 14:12          
Øv bøv, og heldigt for ham, at han slipper for straf efter den hovedløse aktion.
beesknees 14:15          
At der er offside, fritager jo ikke nødvendigvis Pickford for straf.
Nej, men medmindre man vurderer Pickford´s aktion som "Violtent conduct", er det så ikke det, som den fløjtede offside egentlig gør? Er reglerne ikke sådan at der ikke kan dømmes for en takling når spillet ikke er i gang? Det er åndsvagt, men det er sådan reglerne er udformet hvis jeg har forstået det korrekt.

EDIT: I øvrigt til grin at VAR-dommeren havde for travlt, med at dømme en ikke eksisterende offside, til at han som minimum lige fik kigget på situationen der burde give rødt kort.
Munchen 14:25          
Synes det er fair nok at han ikke straffes nu! Men at han ej blev sendt i bad og efterfølgende karantæne er helt ude i hampen! Skandale af VAR. Klokkeklart rødt kort! Offside eller ej, så tilsidesætter han hensynet og klipper Van dijk! Slår du Eksempelvis en spiller efter en offside eller frispark eller andet, så kan du jo fortsat straffes! Så det med offside kan ikke være nogen undskyldning medmindre nogen kan linke mig til en side hvor det står skrevet at man uanset handlingen ikke kan straffes så længe der var offside, Målspark, spilstop eller lignende?
Mike Ashley 14:48          
Skulle selvfölgeligt väre smidt ud i kampen, men ikke at straffe ham efterfölgende er fair nok. En klodset aktion, men med öjnene på bolden og ingen intentioner om at skade modstanderen.

Så må amöbeafdelingen af Liverpoolfans lige tage den med ro. Trods alt har de fleste Liverpoolfans herinde taget det voksent.
Fredag 4. december
Torsdag 3. december