Luk

Efter vildt pokaldrama: Det gør ekstra ondt

| Sydbank Pokalen | 7 kommentarer

Vanløse IF havde kurs mod en flot pokalsejr mod Vejle med en 3-1-føring, men tre Vejle-mål i overtiden spolerede det, og det gør ekstra ondt, siger Vanløse-spiller Esajas Ammitzbøll La Cour.

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

Vanløse Idrætspark (LigaBold.dk): 3. divisionsmandskabet Vanløse IF var meget tæt på at tage fusen på Vejle Boldklub i tredje runde af Sydbank Pokalen, da hjemmeholdet var foran med hele 3-1 efter de første 90 minutter.

Vejle ville det dog anderledes, da Superliga-holdet scorede vilde tre mål i overtiden blandt andet på to mål af Lukas Engel og dukkede Vanløse med en 4-3-sejr.

Derfor var der også stor ærgrelse at spore hos Vanløse-mandskabet efter slutfløjtet. Vanløse-spiller Esajas Ammitzbøll La Cour siger til LigaBold.dk, at nederlaget er ekstra bittert.

- Sådan er det jo efter nederlag, men den her gør ekstra ondt, når man var så tæt, og man lige smagte den. Det er fodbold, og det er op- og nedure, siger Esajas Ammitzbøll La Cour til LigaBold.dk.

Når Vanløse-spilleren ser på kampen som helhed, så synes han, at mandskabet spillede en flot kamp. Den medrivende afslutning var dog med til at få alle følelser i spil, hvor han selv bragte Vanløse i spidsen med 3-1.

- Man var hele følelsesregistret igennem. Jeg kom selv ind og scorede til 3-1, og det var en fantastisk følelse, og det var dejligt at være herude med så mange fans. Man var sgu lidt bange, og så scorede de tre mål til sidst, hvor vi ikke kunne gøre så meget. Vi kæmpede en brav kamp.

Hvad skete der, efter at I kom på 3-1?

- Det er godt spørgsmål, jeg står med samme tanke. Det er det, som er forskellen på Superligaen og 3. division. Det er de sidste procenter, og dem manglede vi i dagens kamp. Det er der ikke så meget at gøre ved.

Hvordan synes du, at holdet leverede generelt?

- Jeg synes, at vi spillede en superflot og kæmpede en brav kamp. Vi holdt dem godt fra chancer og var oppe at true en masse. Jeg er meget imponeret over os selv.

Selvom det ikke blev til videre avancement for Vanløse, så kan mandskabet stadig bruge opgøret til meget.

- Det er et kæmpe selvtillidsboost, når man kunne vise, at man kunne spille med de helt store drenge. Det var en flot fodboldperformance generelt, og vi spillede god fodbold, i forhold til at det var en svær modstander, som vi mødte, siger Vanløse-spilleren, der tilføjer, at han står med en god følelse, da mandskabet spillede foran et entusiastisk hjemmepublikum.

Vanløse-spilleren vurderer, at Vejle måske undervurderede Vanløse en smule, og det udnyttede hjemmeholdet.

- Det var svært for dem at indstille sig på at skulle møde et 3. divisionshold, og jeg tror, at de tog lidt let på det. Så vi kom og overraskede og kom med fantastisk energi, så jeg kan også se det fra deres side, siger Esajas Ammitzbøll La Cour til LigaBold.dk.

Næste opgør for Vanløse er mod Dalum i 3. division på lørdag.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen
Mandag 18. oktober