LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Eftertragtet Berggreen lukker ingen døre

| Superligaen | 12 kommentarer
Eftertragtet Berggreen lukker ingen døre
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

Vendsyssel - Hobro
Superligaen Pulje 2 (31/03)
bet365 2,35 3,40 2,90
NordicBet 2,39 3,40 2,95
Oddset 2,35 3,35 3,00
Stream Vendsyssel – Hobro på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Emil Berggreen afviser ikke, at et skifte kan komme på tale, men fremhæver også, at han er glad i Hobro og stadig ser udviklingsmuligheder i klubben.

Emil Berggreen har trukket interesse til sig efter et fornemt efterår i Superligaen med Hobro, hvor norske Viking senest har vist interesse.

Berggreen selv ser muligvis muligheder for et skifte, hvis det rigtige tilbud kommer.

- Jeg har jo en ret lav klausul her i Hobro, som godt kan gøre, at der opstår nogle muligheder i tide og utide. Så er det op til mig at vurdere, om det er interessant nok til at skifte.

- Jeg er ret glad for at være i Hobro og vil gerne have mere Superliga-erfaring, men det kan være, at der kommer et tilbud, der er for godt til at sige nej til. På sigt vil jeg gerne spille i nogle af de helt store ligaer, og så må vi se, hvordan jeg lettest kommer til det, siger den stærke angriber til bold.dk.

Omkring interessen fra Norge er det ikke umiddelbart planen med et skifte nordpå. 

- Nu er det ikke sådan, at jeg har lavet en karriereplan, hvor næste destination er Norge. Der er flere ting, der spiller ind. Man må kigge på den samlede pakke hos klubben og se, om det kan lokke mig væk herfra. Men umiddelbart er planen ikke at skulle til Norge.

- Jeg ser stadig muligheder i Hobro og har ikke travlt med at komme af sted.

21-årige Berggreen kom til i Hobro i sommers og har kontrakt med oprykkerne frem til sommeren 2017.

bold@bold.dk

Stream Vendsyssel – Hobro på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Stolzenbach Jensen

12 kommentarer

Hvepsebørge med rå løg 21:57          
Et ophold i Brønshøj åbner alle døre.
shu-lei-gen 03:26          
Så er det bedre at han skifter tilbage til sin barndomsklub BSV i Vedbæk, de skal alligevel begge spille i 2.division til næste sæson.
Tror det er bedst for ham, at skifte til en midterklub i Belgien, Holland eller 2.Bundes til sommer.
Pellepot 07:20          
Ikke for at klandre ham for noget. Men er han virkelig så god?
nno89 08:17          
Synes nu personligt, at det bedste ville være at tage skridtet op i Superligaen som en profil. Han har gjort det fint i Superligaen, men han burde overveje nogle af de større klubber, som kan arbejde ham videre i processen. Han vil være en fin back up til de store klubber, hvor Aab, Brøndby og FCM sagtens ville kunne have sådan en i tankerne til at arbejde videre med, og dog stadig holde lidt af presset fra ham, da de har andre, der kan/bør tage ansvaret før ham.
H.I.F. 08:41          
Jeg tænker det samme som Pellepot. Jeg synes ikke at jeg kan se noget lys i ham. Det ville da være dejligt hvis jeg tog fejl, men jeg synes overhoved ikke at han har bevist noget som helst.
edouar 09:50          
H.I.F:

Det er sjovt du skriver, at du er Brøndby fan, for jeg mindes da at huske en kamp i efteråret, hvor Berggreen laver to kasser mod Brøndby. Så om ikke andet, viste han da et eller andet i den kamp :D
stanislawski 09:56          
Synes han burde tage til Italien og Pisa, ligesom sin far. Familien Berggreen er i Pisa, som familien Elkjær Larsen er i Verona.
God spiller der burde gå i sin fars fodspor.....
Torsdag 21. marts
Onsdag 20. marts