Luk

Eftertragtet Peter S. sværger Hobro troskab

| 3F Superliga | 7 kommentarer
Eftertragtet Peter S. sværger Hobro troskab
Foto: Getty Images

Infoboks

Hobro - Silkeborg
Superligaen Grundspil (27/10)
bet365 1,90 3,60 3,80
NordicBet 2,00 3,75 3,50
Oddset 1,95 3,65 3,80

Esbjerg ville gerne have fingrene i Hobro-træner Peter Sørensen, men han skal ingen steder, forsikrer han.

Peter Sørensen blev i sidste sæson ansat som redningsmand i Hobro IK, da klubben lå sidst i tabellen i Superligaen.

Redningsaktionen lykkedes, og mange såkaldte eksperter roser den 46-årige træner for at have sat skik på det nordjyske mandskab.

De pæne præstationer har betydet, at Esbjerg fB, som står uden træner efter fyringen af John Lammers, har rettet henvendelse til Peter Sørensen og Hobro-sportschef Jens Hammer Sørensen.

Vestjyderne ville have fingrene i Peter Sørensen, som i en lidt underspillet tone fortæller, at han var stærkt overrasket over interessen.

- Jeg tænkte: "Tak for tilliden," og orienterede Jens Hammer Sørensen om, at Esbjerg havde henvendt sig, og han takkede mig, for at jeg åbent og ærligt havde fortalt det.

- Han slog fast, at det ikke kommer til at ske, og så har jeg arbejdet videre siden da, siger Peter Sørensen.

Træneren mener, at det er en helt naturlig del af mekanismerne i fodboldverdenen.

- Hvis det for en træner går godt i en periode, og der er nogle klubber, der står og mangler en træner, så kan der komme en henvendelse. Hvis der er en spiller, der gør det godt, så kommer der også nogle gange interesse fra andre sider.

- Det afgørende er, at Hobro og jeg har lavet en aftale og er forpligtet til at være der for hinanden. Jeg får mine penge hver måned, og Hobro kan regne med, at jeg er klubbens træner, så længe vi har en kontrakt, siger Peter Sørensen.

Han bruger med andre ord ikke meget tid på at ærgre sig over, at det i denne omgang ikke endte med et skifte til Esbjerg. I stedet glæder han sig over, at det overhovedet kunne være et tema.

- Jeg tror ikke, at der er nogen, der bliver kede af anerkendelse, men jeg gør mit arbejde i Hobro og er meget glad for det, siger han.

I spillertruppen forstår forsvarsklippen Rasmus Minor godt, at Peter Sørensen kan være et emne andre steder.

- Peter har gjort et fantastisk arbejde, og vi håber, han fortsætter hos os. Peter har været bundærlig omkring det, og den er lukket ned, så det giver tryghed i truppen, siger Rasmus Minor.

Han bakkes op af målmand Jesper Rask.

- Peter har fået meget ud af vores trup. Vi har nu et spilkoncept, som vi gør det ganske fornuftigt i, så jeg forstår godt, at andre er interesserede, siger Jesper Rask.

/ritzau/


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

Jake4 23:05          
Flot Peter Sørensen! Dig og Hobro, virker til at være et rigtig fint match.
Mikologokos 02:06          
Peter Sørensen er en karakter i sig selv, jeg har altid godt kunne lide han ærlighed, og fedt han er superligatræner igen, synes han gør det godt i Hobro!!
VBK - Leeds 07:37          
Men han siger jo også han hellere ville Esbjerg.
mjm 09:04          
Ham skal vi ikke have til Esbjerg så det er godt Hobro sagde nej ved ikke hvad Esbjerg tænker på de siger jo selv at de ikke har travlt med at finde en ny træner men det ser de jo ud til at de har
Footboy 11:27          
Jeg synes efterhånden bedre og bedre om PS - bundloyal og ærlig, det er der mange der kan lære noget af.

Tænk hvis han havde gjort som Glen
FRC 12:26          
Lad os nu se, tiden plejer at ændre tingenes tilstand ;)
Peter Nielsen 15:22          
Nu er det også ret let at takke nej til EfB, også selvom ens nuværende klub kun hedder Hobro. EfB er et af de få hold som for tiden ser ringere ud end Hobro. Hvis i stedet han havde afvist en klub som eksempelvis OB som på alle områder er større end Hobro, så ville jeg være tilbøjelig til at give PS ros for at være loyal og trofast over for Hobro. At afvise en anden og for tiden ringere bundklub er ikke helt nok.
Mandag 21. oktober