Luk

Egho og Kamara bombede i flot Randers-sejr

| 3F Superliga | 19 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - Randers FC 0-2
Superligaen Grundspil
26' 0-1 Marvin Egho
32' 0-2 Alhaji Kamara

Randers FC leverede en stærk start på årets 3F Superliga, da man sejrede med 2-0 over Vejle Boldklub på scoringer af de to angribere Marvin Egho og Alhaji Kamara.

Vejle Boldklub spillede søndag premiere i 3F Superligaen, da man bød Randers FC op til dans i Nørreskoven.

Opgøret var debut for Carit Falch på trænerbænken i Vejle, og han gav debut til Kevin Custovic i startopstillingen, hvor der selvfølgelig var blevet plads til Wahid Faghir oppe foran.

Begge hold var klar til byde hinanden op til dans fra kampens start, der begyndte i et højt tempo trods den korte sommerferie.

Faghir kom til kampens første store chance, men den 17-årige sendte sit hovedstød over mål fra en fin position i feltet.

Vejle efterlod plads til, at randrusianerne kunne komme afsted på omstillinger, hvilket var med til at give kampens første mål.

Gæsterne kombinerede fint i  venstresiden, hvor Mikkel Kallesøe lagde et indlæg til forreste stolpe. Her kom Marvin Egho glidende med en lang tå til 1-0 for udeholdet.

Målet var startskuddet til en flot periode for Randers, som kastede en nye scoring af sig efter en halv time.

Vejle-forsvare kiggede fodbold, da Tosin Kehinde kombinerede i højresiden, inden han lagde bolden ind til giftige Alhaji Kamara, der scorede til 2-0.

Debutant udskiftet

Kort efter tog Falch konsekvensen af den dårlige start, da han hev Custovic ud i sin debut efter 35 minutter, og sendte debutanten Hans Høllsberg ind.

Fra starten af anden halvleg kom Randers straks til flere gode chancer, hvor Kamara som minimum burde have scoret en enkelt og lukket kampen.

Efter den flyvende Randers-start efter pausen, kom Vejle igen bedre med i kampen, men de blev ikke meget farlige.

Vejle havde flere optakter til chancer henover kanterne, men deres indlæg manglede ofte den sidste kvalitet.

Selvom Falch foretog flere udskiftninger i det sidste kvarter, så stod Randers fortsat solidt i de bagerste rækker.

Dermed endte Thomas Thomasberg og co. med at få den perfekte start på årets Superliga med en sikker 2-0-sejr i Nørreskoven.

 


Af Theis Fischer Brandt
Søndag 25. juli