LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Egholm om stop: Tidspunktet føles rigtigt

| Superligaen | 0 kommentarer
Egholm om stop: Tidspunktet føles rigtigt
Foto: Getty Images

Anders Egholm indstiller karrieren ved årsskiftet, og det føles som det helt rigtige tidspunkt, siger den 35-årige SønderjyskE-spiller.

35-årige Anders Egholm indstiller karrieren ved årsskiftet, når hans kontrakt med SønderjyskE samtidig udløber.

Tidspunktet føles rigtigt for ham, særligt fordi han stadig bidrager i SønderjyskE. Han vil hellere stoppe på den måde end efter et halvår, hvor han ikke har været med omkring holdet, fortæller han.

- Tidspunktet føles rigtigt. Jeg vil gerne stoppe, mens jeg er med omkring kampene i stedet for at risikere at stoppe efter et halvår, hvor jeg ikke har bidraget med så meget. Kroppen er også ved at være mærket, og det tager lidt længere tid at komme sig over kampe og træning, siger han til klubbens hjemmeside.

- Samtidig passer det med, at jeg kan begynde en uddannelse som fysioterapeut til foråret, og dermed synes jeg, at tingene bare passer til, at fodboldkarrieren skal slutte, når efterårssæsonen er slut.

Anders Egholm har også været i Esbjerg, Hobro, Randers og Vejle. Det blev til to ophold i SønderjyskE. Det første fra 2007 til 2010 og det andet fra 2017 og altså til karrierestoppet ved årsskiftet.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 26. maj
Lørdag 25. maj