LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Egypten-boss: Salah er vores håb for fremtiden

| Egypten | 8 kommentarer
VM's ældste om landsmanden Salah: Han er et godt menneske
Egypten-boss: Salah er vores håb for fremtiden
Foto: Getty Images

Infoboks

Se Burnley - Tottenham

Stream live på Eurosport Player 

 

Advertisement
Det egyptiske fodboldforbund afviser, at der skulle være uenighed om, hvorvidt stjernen Mohamed Salah fortsætter på landsholdet.

Efter Egyptens exit fra VM-slutrunden blev der spekuleret i, om stjernen Mohamed Salah vil melde sit stop hos landsholdet for i stedet udelukkende at koncentrere sig om klubkarrieren.

Det afviser det egyptiske fodboldforbund dog lørdag og slår fast, at landsholdet fortsat sætter sin lid til Liverpool-spilleren i fremtiden.

- Jeg vil gerne lykønske Mohamed Salah med sin nye kontrakt i Liverpool, og jeg ønsker ham alt det bedste. Han er et egyptisk og arabisk fænomen, som får os alle til at føle os stolte, siger den administrerende direktør i forbundet, Tharwat Sweilem, til Goal.com.

- Han er Egyptens stjerne og vores håb for fremtiden, og der er ikke noget problem med ham.

Egypten fik ikke et eneste point ved VM-slutrunden, og det nordafrikanske landshold sluttede skuffende som nummer fire i gruppe A.

Se Burnley - Tottenham Stream live på Eurosport Player   
Advertisement

Af Casper Dalsten

8 kommentarer

MR11 20:36          
Det egyptiske forbunds ageren er jo helt væk. Forstår satme godt hvis Salah stopper, når de nærmest tvinger ham til at posere med en forbryder.
TheGunnerGuy 20:49          
Hvad er det om?
Pantic 22:56          
Hvor er der noget om Salah blev tvunget? Artiklen siger jo blot at Salah ikke så ud til at vide hvem han tog billeder med.
Tiko 23:10          
Artiklen er fra The Sun.
MR11 23:19          
Tiko er udmærket klar over at The Sun, på en eller anden måde formår at være endnu mindre troværdige end Ekstra Bladet. Men nu indeholder artiklen sådan set billeder, der beviser at det er sandt, så kan ikke rigtigt se hvor du vil hen med det? Desuden er der adskillige mere troværdige medier der har rapporteret det, nu var artiklen fra The Sun blot den første der kom frem.
Pantic 23:58          
Hvad er det billederne beviser? Udover Salah poserer med en knap som sympatisk fyr.
Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar