Luk

Eibar-keeper scorede i nyt Luis Suarez-show

| La Liga | 14 kommentarer

Infoboks

Eibar - Atletico Madrid 1-2
La Liga
12' 1-0 Marko Dmitrovic
40' 1-1 Luis Suárez
89' 1-2 Luis Suárez

Atletico Madrid var bagud på en straffesparksscoring af Eibars målmand, men to scoringer af Luis Suarez sikrede alligevel hovedstadsklubben en 2-1-sejr. 

Atletico Madrid skulle torsdag aften forsøge at øge forspringet i toppen af La Liga, da de gæstede Eibar, der omvendt kæmper for at holde nedrykningsstregen på afstand, som de inden opgøret havde to point ned til.

Det var dog det undertippede hjemmehold, der kom bedst fra start, da de blev tilkendt et straffespark efter 12 minutters spil, da Yannick Carrasco nedlagede Yoshinori Muto.

Det skulle Eibars målmand Marko Dmitrovic tage sig af, og det gjorde han usvigeligt sikkert med en knaldhård afslutning til venstre, mens Jan Oblak sprang til den modsatte side.

Midtvejs i halvlegen var Angel Correa først over en løs bold i feltet, som han dog sendte over mål.

Det gjorde Luis Suarez til gengæld ikke fem minutter før pausen, da han fik chancen for at udligne.

Marcos Llorente blokerede en Eibar-clearing på kanten af feltet, hvilket sendte bolden ind i feltet til Luis Suarez, der bankede bolden i nettet fra en spids vinkel.

Dermed gik de to hold til pause med en scoring hver.

Sen Suarez-træffer blev afgørende

Efter pausen kom Eibar til to fine muligheder for at bringe sig foran på ny, da både Anaitz Arbilla og Pedro Bigas forsøgte sig.

Arbilla sparkede først et par meter forbi mål fra distancen, mens Bigas kom tættere på, men også hans hovedstødsafslutning sneg sig forbi mål.

I den anden ende forsøgte Joao Felix sig fra kanten af feltet, men Dmitrovic dykkede flot ned til stolpen og reddede.

Så lignede det en pointdeling, men med Luis Suarez på banen kan man aldrig vide sig sikker for tiden.

To minutter før tid blev han spillet i dybden, hvor han faldt til jorden efter en duel med Arbilla, hvilket kampens dommer takserede til et straffespark.

Det tog den uruguyanske angriber sig selv af, da han iskoldt leverede en 'Panenka', mens Eibar-målmanden sprang til venste.

Det blev også kampens afgørelse, hvorfor Atletico Madrid fører La Liga med syv point ned til Real Madrid, der tilmed har spillet en kamp mere.


Af Andreas Roesen

14 kommentarer

Campeones32 23:30          
Stadig en fucking køter... men alligevel pænt køligt han bare chipper bolden ind haha. Det er sku kun ham der har bolsjerne til at gøre den slags 2 minutter før tid efter at have kastet sig til et straffe.
Tropico 23:31          
Godt Barca fik ham skippet til en direkte konkurrent der nu er 10 point foran i ligaen. Alle andre klubber end Real Madrid og Atlético havde været fine at sende ham til, men at give ham gratis til en direkte konkurrent er vel næsten en værre bedrift af Bartomeu og co. end at købe Coutinho, Dembélé og Griezmann til over dobbelt overpris.
Cholo 23:34          
Vanvittig dårlig kamp af Atletico. Nøj hvor de manglede kaptajn Koke. Helt uhørt at Simeone ikke skiftede mere ud. Det var som om at de selv måtte stå på mål for deres indsats. Også hjalp dommeren med et håbløst straffe. Som Atleti mand siger jeg tak og nyder topholdets held.
Doktor Nollert 23:35          
Jeg mener fortsat at Barca kunne gøre brug af Suarez.
mmahen1962@hotmail.com 23:36          
bartomeus beslutninger bliver ved med at hjemsøge barca. hver gang man ser suarez score, har man lyst til at rive sig selv i håret. bartomeu er historiens værste præsident.
suarez viser han stadig ka. sjovt det er mellem ham og messi med topscorer titlen nu.
maldini94 23:37          
Imponerende hvor få mål de har lukket ind. Er der nogen som ved, hvilket hold der har lukket færrest mål ind over en sæson?
A7X4ever 23:39          
Hvor fuck er VAR?

Det straffe skulle aldrig have været dømt. Grotesk Atletico får 3 point med herfra. Men lad dem endelig fortsætte sådan spillemæssigt så skal de nok sætte det forspring over styr.

Katastrofehandel af Barca, havde været så mange bedre valg ift at spare lønkroner end at sende Suarez væk ud af bagdøren
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts