Luk

Eibar snød Sevilla og vandt smalt

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Sevilla - Eibar 0-1
La Liga
41' 0-1 Kike
Osasuna - Athletic Club 1-0
La Liga
81' 1-0 Rubén Garcia

Der stod Sevilla på det hele, men alligevel formåede Eibar at tage en smal 1-0-sejr med fra udebanekampen i La Liga.

Sevilla skulle efter to kampe uden sejr forsøge at komme tilbage på sporet i La Liga lørdag aften, da de hjemme på Ramon Sanchez Pizjuan tog imod Eibar.

Gæsterne fra Eibar kunne omvendt bygge videre på en fin stime, da de senest havde vundet mod Valladolid og spillet uafgjort med Osasuna.

Sevilla sad tungt på begivenhederne, og det var ikke meget Eibar så til bolden. Alligevel var det gæsterne, der kort før pausen kunne bringe sig foran med deres første skud på mål i kampen.

Pape Diop sendte Garcia Kike afsted i dybden, og spanieren var iskold, da han sparkede bolden hårdt over en fremadstormende målmand. 1-0 til Eibar, hvilket også var resultatet i pausen.

I anden halvleg satte Sevilla sig endnu tungere på spillet i jagten på en udligning, men trods masser af afslutninger, havde de svært ved at ramme målet.

Eibar havde ingenting at komme med i anden halvleg, hvor det ikke lykkedes dem at få et eneste skud på mål.

Alligevel formåede de at forsvare den smalle føring hjem, og derfor vandt gæsterne med 1-0 på deres eneste afslutning inden for målrammen.

Osasuna vandt efter sen scoring

Samtidigt blev en anden kamp spillet i La Liga, da Osasuna tog imod Athletic Club.

Athletic dominerede flest perioder i kampen, men det var Osasuna, der efter 81 minutter sikrede sig sejren med en scoring på straffespark.

Ruben Garcia var sikkerheden selv, da han sparkede bolden ind i højre side af målet og skaffede sit hold fuldt udbytte fra kampen.


Af Jonas Nielsen
Mandag 30. november