Luk

Eintracht Frankfurt måtte nøjes mod Stuttgart

| Bundesliga | 2 kommentarer

Infoboks

Eintracht Frankfurt - Stuttgart 1-1
Bundesliga
68' 0-1 Sasa Kalajdzic
69' 1-1 Filip Kostic

Eintracht Frankfurt måtte lørdag nøjes med det ene point, da oprykkerne fra Stuttgart kom på besøg Deutsche Bank Park i et Bundesliga-opgør, der endte 1-1.

Frankfurt har haft en strålende sæson, hvor de efter 23. spillerunder var placeret på en fjerdeplads i Bundesligaen, som vil give adgang til Champions League i næste sæson.

Lørdag fik de så besøg af oprykkerne fra Stuttgart, der ligeledes har præsteret over alt forventning, da de ikke er i nærheden af at være en del af nedrykningsdramaet i den bedste tyske række.

Men ingen af de to mandskaber formåede i første halvleg at vise sig godt frem, hvor der ikke kom de store muligheder, som kunne have ændret stillingen. 

Men det kom der til gengæld i anden halvleg, hvor der kom fart på i opgøret. 

Ti minutter inde i anden halvleg fik hjemmeholdet nemlig sendt bolden i mål, da Filip Kostic modtog bolden inde i feltet og svingede sit venstreben. Her fik han et ordentligt træf på bolden, som fløj forbi hele vejen i mål.

Desværre for Kostic og co. blev glæden dog kort, da VAR-teamet fandt frem til, at der havde været en offside i opspillet, og dermed valgte kampens dommer at annullere scoringen.

Og det blev endnu værre for hjemmeholdet, da Stuttgart med 20 minutter tilbage af opgøret faktisk bragte sig selv i front.

Her var det Sasa Kalajdzic, der fik nettet til at blafre, da han sendte bolden forbi Kevin Trapp i Frankfurt-målet.

Men der gik ikke lang tid før, at der blev skabt status quo i opgøret. Der gik faktisk kun et enkelt minut.

Her var det igen Kostic, der var Frankfurts trussel, og denne gang blev hans mål ikke underkendt af hverken dommeren eller VAR-teamet. Kostic tog chancen fra kanten af feltet og sendte bolden flot forbi Gregor Kobel hos oprykkerne. 

Kostics udligning endte også med at blive kampens sidste scoring, og derfor endte opgøret mellem Frankfurt og Stuttgart med 1-1 i Bundesligaen.

Dermed er hjemmeholdet fra Frankfurt stadigvæk på fjerdepladsen i Bundesligaen, hvor de nu står noteret for 43 point.


Af Raymund Nelausen
Fredag 16. april