Luk

Elche sendte Jønsson og co. under stregen

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Elche - Cadiz 3-1
La Liga
13' 1-0 Fidel Chaves
25' 1-0 Alex Fernandez
75' 2-0 Tete Morente
90' 2-1 Alex Fernandez
90' 3-1 Josan

Elche tog en livsvigtig sejr i bundstriden over Jens Jønsson og co. fra Cadiz på 3-1, hvorfor Cadiz nu ligger under stregen, mens Elche rykker op på en 16.-plads.

Søndag tog Elche imod Cadiz i et vaskeægte bundpogør mellem de to hold, som begge inden kampen tegnede sig for 12 point i sæsonen.

Gæsterne fra Cadiz havde danske Jens Jønsson med fra start i La Liga-kampen, og han indkasserede sammen med resten af de startende 11 fra Cadiz efter et kvarters spil et straffespark imod sig, som Fidel sikkert omsatte til en 1-0-føring.

Efter 25 minutters spil fik udeholdet så selv chancen fra 11-meterpletten, men Alex Fernandez, der fik ansvaret, misbrugte sit forsøg, og dermed forblev stillingen 1-0 til Elche, trods den gode mulighed.

Fra starten af anden halvleg var Elche lige ved at lukke opgøret med målet til 2-0, da et indlæg fandt målscorer-Fidel helt fri inde foran Cadiz-målet, men han headede sit forsøg på stolpen.

Opgøret levede dermed stadig, og kort efter fik Cadiz en lignende chance til Ruben Sobrino, der dog sparkede bolden i sidenettet få meter fra mål.

Cadiz blev farligere herefter, og kort efter var det så Choco Lozano, der kom tæt på, da hans forsøg tog overliggeren efter et godt forsøg udenfor feltet.

Med et kvarter tilbage af kampen blev kampen så omvendt lukket af hjemmeholdet fra Elche, der scorede til 2-0 ved Tete Morente, som på fornemmeste vis tog en høj og lang aflevering ned, rundede Cadiz keeperen og i samme bevægelse lagde bolden ind i det tomme mål.

I overtiden nåede Cadiz at pynte på resultatet ved straffesparksskurken Fernandez, som headede et hjørnespark i mål tæt under mål til en 1-2-reducering, men kort efter løb Elche ned og lukkede opgøret definitivt på en kontra ved Josan til 3-1.

Flere mål kom der så ikke, og dermed tog Elche en vigtig sejr i bundstriden, som de løfter sig lidt fra og nu ligger nummer 16.

Anderledes dystert ser det ud for Jønsson og co., som indtager tredjesidstepladsen med bare 12 point og to point op til redning.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 19. januar