Luk

Elfsborg glippede sølvfest efter uafgjort

| Allsvenskan | 0 kommentarer

Elsfborg spillede 1-1 med Sirius, og da Hacken samtidig vandt deres opgør mod Örebro med 3-0, så skiller to point de to klubber inden sidste runde i Allsvenskan. Frederik Holst og Jeppe Okkels startede inde for Elfsborg.

Søndag aften gik danske Frederik Holst og Jeppe Okkels på banen for Elfsborg i en kamp, der kunne sikre dem sølvet i Allsvenskan.

Det krævede en sejr ude over Sirius, mens andre resultater samtidig skulle gå deres vej samme aften.

Først og fremmest skulle Elsborg altså selv sørge for at hente tre point, men den mission startede ikke godt for gæsterne.

Efter syv minutter kom Stefano Vecchia først på bolden på et hjørnespark, og ved forreste stolpe headede han bolden i netmaskerne til 1-0 for Sirius.

Begge mandskaber havde optræk til gode muligheder for at score yderligere i første halvleg, men det lykkedes dem ikke at sende flere bolde i målene.

Anden halvleg startede anderledes godt for gæsterne, og ni minutter efter startfløjt scorede Rasmus Alm på et krafthuld hovedstød tæt på mål.

Det blev ikke til flere mål for hverken Elfsborg eller Sirius, og dermed sluttede kampen med en pointdeling med resultatet 1-1.

Resultatet betyder, at Elfsborg må vente med at fejre sølvet. Det er tilfældet, fordi Hacken i samme ombæring vandt med 3-0 over Örebro, og dermed skiller to point Elsfborg og Hacken før den sidste runde.


Af Lasse Rene
Torsdag 28. januar
Onsdag 27. januar