Luk

Elias S. er åben for lejeaftale i Superligaen

| 3F Superliga | 23 kommentarer

Infoboks

Newcastle - Brighton
Premier League (20/09)
bet365 2,50 3,10 2,90
Oddset 2,60 3,15 2,85
YouBet 2,70 3,25 2,90

Newcastles unge danske angriber Elias Sørensen udelukker over for TV2 Sport ikke, at en lejeaftale med en Superliga-klub kan komme på tale.

Newcastle har hyret Steve Bruce som manager og blandt andre hentet Andy Carroll og Joelinton i sommerens transfervindue.

19-årige Elias Sørensen har ikke rigtig fået talt med Bruce, men medgiver, at indkøbene nok er et vink med en vognstang.

- Jeg har ikke rigtig fået noget feedback fra den nye træner. Faktisk har jeg ikke engang talt rigtig med ham, efter han er kommet. De har i stedet hentet to angribere ind, så de fortæller mig nok et eller andet uden at sige det direkte til mig, siger Elias Sørensen til TV2 Sport.

Elias Sørensen udelukker ikke over for mediet, at en lejeaftale med en dansk klub kan komme på tale.

- Der er et par klubber fra forskellige ligaer, der er interesseret i mig, men jeg må vist ikke sige mere. Jeg føler egentlig selv, at jeg står på vippen til at bryde igennem på førsteholdet i Newcastle, men hvis de ikke føler det, må jeg jo bare bevise det i en anden klub.

Elias Sørensen var i foråret udlejet til Blackpool - en aftale der blev afbrudt før tid, da han ikke spillede.


Af Sara Margren

23 kommentarer

Sebalist 09:26          
Er det der Horsens får deres nye offensive pust fra?
Jensen99 09:30          
Det kunne være en oplagt mulighed for AC Horsens.
Snajl 09:31          
Det kunne være spændende at se ham i Horsens!
danielramming 09:55          
AaB, Silkeborg, Horsens, Lyngby, Sønderjyske, Esbjerg, Randers, Hobro.

Kan vel alle i større eller mindre grad bruge ham på en lejekontrakt. Det ville især kunne åbne for nogle salg i nogle af klubberne.
Mdeden 09:56          
Synes faktisk stadig at han skal gå efter en aftale i league one selvom det ikke var en succes i Blackpool
maxbakketop 09:59          
AaB, Silkeborg, Horsens, Lyngby, Sønderjyske, Esbjerg, Randers, Hobro.
Det er jeg ikke helt sikker på. I AaB har vi en masse helt unge angribere (Ali, Tengstedt, Kaufmann og klitten), så én mere tror jeg ikke vil hjælpe noget. HVIS vi skal have en ny angriber, så skal det være en anden type, gerne en tankangriber med en del års erfaring.
GameOn 10:05          
AaB kan jeg heller ikke få øje på. Horsens virker vel heller ikke voldsomt oplagt, man har lige lejet Junker ud, så man må vel men at man har offensive spillere nok? Evt. Hobro hvis de sælger nogen af deres offensive kræfter. Lyngby kan jeg heller ikke få øje på, jeg tror de er fint tilfreds med deres offensive muligheder. Esbjerg er vel den mest oplagte, hvor man virkelig kan snakke om scoringskrise, og de har jo ikke de store midler til transfers.
Lørdag 19. september