Luk

Elias S. nettede i sent Almere-mareridt

| Eerste Divisie | 0 kommentarer

Infoboks

De Graafschap - Almere City FC 2-2
Eerste Divisie
3' 1-0 Elmo Lieftink
45' 1-1 Elias Sørensen
59' 1-2 Thomas Verheijdt
90' 2-2 Jesse Schuurman

En Elias Sørensen-scoring startede Almeres comeback mod Graafschap, og det lignede længe, at holdet skulle tage en vigtig sejr i kampen om oprykning. Men til sidst udlignede Graafschap til 2-2.

Newcastle-danskeren Elias Sørensen er i denne sæson udlejet til den næstbedste række i Holland, hvor han tørner ud for Almere City.

Sørensen og holdkammeraterne skulle fredag aften kæmpe for at hale ind på den sidste af to direkte oprykningspladser, som fortsat er i spil i rækken, da man mødte andenpladsen De Graafschap.

Almere havde inden været i lidt af en pointknibe, da det kun var blevet til to remiser og et nederlag i de seneste tre kampe, så skulle Sørensen og co. gøre sig håb om den direkte oprykning, så var det nok fredag, man for alvor skulle melde sig tilbage i kampen.

Det startede dog skidt for Almere, da værterne Graafschap kom foran efter kun tre minutter.

Men inden pausen fik Almere udlignet, og det var 21-årige Elias Sørensen, der slog til. Han var lynhurtigt over en bold i feltet, kom først påden foran Graafschap-keeperen og så sendte danskeren bolden i mål til 1-1 - således er han på fem mål i sæsonen.

I anden halvleg kom Almere tilmed foran efter 59 minutter, og det lignede længe, at den drønvigtige sejr kom i hus.

I det 95. minut ville Graafschap det dog anderledes.

Efter et stort tryk mod slutningen kastede værterne alt frem, og det gav pote, da Jesse Schuurman kom først på en dødbold og sendte bolden i mål til 2-2.

Dermed en stor skuffelse for Almere, der var tæt på at åbne kampen om den ene oprykningsplads igen.

I stedet har Elias Sørensen og co. nu seks point op til Graafschap med tre runder igen. Den danske angriber og holdkammeraterne er dog kvalificeret til playoff om oprykning.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 2. december