LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Elly langer ud efter Frem-træner

| Frem | 5 kommentarer
Elly langer ud efter Frem-træner
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Infoboks

Se AGF - Randers FC 

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Daniel Elly Pedersen føler sig tvunget ud af Frems nye cheftræner Lasse Holmgaard og ærgrer sig over sin afsked med klubben. Holmgaard mener, at Elly har følt sig hævet over ham og holdet.

Daniel Elly Pedersen fik for nylig ophævet kontrakten i Frem, og selvom det var eftet gensidig aftale, er angriberen ked af forløbet op til sit exit.

29-årige Elly følte sig nemlig uønsket af Frems nye cheftræner, Lasse Holmgaard, der blev ansat denne sommer.

- Det første, han (Lasse Holmgaard, red.) sagde til mig, var, at alt det med at jonglere og spille med hælen kunne jeg godt lægge fra mig, for det passede ikke ind på hans hold, siger Elly til bold.dk.

- Efterfølgende mente han pludselig heller ikke, at jeg passede ind i hans system og den måde, han ville spille på, eller at jeg arbejdede hårdt nok for hans hold.

- Jeg synes, det virker som en dårlig undskyldning, for jeg har altid leveret det, jeg skulle, og scoret mange mål for klubben. Min rolle har altid været at holde mig klar, til når vi havde bolden, og den rolle har jeg udført. Hvorfor ændre på noget, der virker?

- Da jeg så sagde til ham, at jeg ikke havde lyst til at sidde på bænken, sagde han: 'det er ikke noget problem'. Jeg følte virkelig, han ville af med mig, og jeg kan jo ikke være et sted, hvor træneren ikke ønsker mig, siger Elly.

Man skal starte med de simple ting
Frem-træner Lasse Holmgaard har en anden oplevelse af forløbet med Elly. Angriberen skulle bygges op efter en skade, og derfor ville træneren have fokus på de simple ting i spillet.

- Når man har været skadet og ikke er i form, og man skal bygge Frem op fra næsten bunden med en ny træner, skal man starte med de simple ting. Det var ikke noget personligt mod Elly. Sådan er det med alle spillere, siger Holmgaard til bold.dk.

- Men en Elly i topform passer hundrede procent ind i mit system og stort set alle systemer i 2. division, fastslår Holmgaard.

Havde truffet samme beslutning med Drogba
Lasse Holmgaard mener, at Elly har sat sig selv over holdet ved ikke at acceptere en bænkplads, og derfor måtte det ende med en skilsmisse mellem parterne.

- Han kom og sagde til mig, at han ikke ville sidde på bænken eller skiftes ud, men jeg kan jo ikke love ham eller andre spillere, at de starter inde i alle kampe og ikke bliver skiftet ud, siger Holmgaard til bold.dk.

- Der var ikke noget, jeg hellere ville have end Elly i topform, der lavede mål for Frem. Jeg er da sindssygt ærgerlig over at miste klubbens topscorer, men jeg føler ikke, jeg havde et valg.

- Hvis han havde haft Frem som sin hjerteklub, havde han givet det tid, og det gjorde han ikke. Det var fuldkommen urealistisk at kræve af mig, for spillere skal ikke bestemme over træneren, og jeg havde truffet den samme beslutning, hvis det havde været (Didier, red.) Drogba.

- Frem er en arbejderklub, og selvfølgelig skal man arbejde stenhårdt for at være her. Vi kan sagtens have nogle individualister, men de skal indgå i et fællesskab og ikke bestemme over træneren, fastslår Holmgaard og slutter:

- Jeg har intet imod ham og har aldrig haft det, slet ikke uden for banen, og jeg ønsker ham al mulig held og lykke i AB.

Har altid valgt Frem til
Daniel Elly Pedersen understreger, at han ikke har følt sig hævet over hverken klubben eller træneren i Frem. Nu ser han frem til nye oplevelser med AB.

- Jeg var nødt til at skifte klub, hvis han ikke ville bruge mig. Jeg kan ikke se, hvad jeg mere skulle have gjort for at gøre ham tilfreds, siger Elly til bold.dk.

- Jeg føler mig ikke hævet over nogen, men jeg føler, jeg er en spiller, der skal spille, i hvert fald i 2. division. Jeg har spillet i Frem, fordi jeg elskede det og har altid valgt Frem til, men det hele skal jo passe sammen.

- Jeg er totalt ærgerlig over, at min tid i Frem slutter på denne måde, men nu er et nyt kapitel startet med nye minder i AB, og det glæder jeg mig til, slutter Elly, der spillede 120 minutter og scorede to mål for AB i onsdagens pokalkamp.

Daniel Elly Pedersen har spillet i Frem over flere omgange, og i alt er det blevet til 67 mål i 103 kampe for klubben.

sara@bold.dk

Se AGF - Randers FC  Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

5 kommentarer

BKF 07:15          
Jeg må indrømme at jo mere jeg hører om det jo gladere bliver jeg for ændringerne. Jeg tror på at der har løbet nogle mætte og forkælede spillere rundt for længe.
Det kan godt være Lasse er en hård nyser at forhandle med men nr 1 SKAL være klubben før spillerne. Frem må aldrig blive en hyggeklub for vennerne..
dgh1896 07:21          
Daniel Elly har aldrig været kendt for at være den skarpeste kniv på havnen, ej heller den hurtigste knallert i skuffen. Det er ikke just svært at gennemskue hvad der er op og ned i denne sag, de lettere divergerende forklaringer til trods.
bruger 133744 09:14          
Ham elly lyder som en 21 årig med stjernenykker. "Hvorfor ændre på noget som virker"? Tja, hvis det virkede for andre end hr elly, så spillede frem nok ikke i 2. Div.
Vi kan hurtigt blive enige om at individualisterne skal have lidt længere snor, men de skal stadig fungerer i holdets taktik osv.
Careca 20:21          
Men han er god. Glem ikke det. Men der skal være plads til de spillere der skiller sig ud - til en vis grænse dog.
Søndag 26. maj