Luk

EM-bold: Braithwaite står som taber efter test

| EM | 31 kommentarer
EM-bold: Braithwaite står som taber efter test
Foto: Christof Stache/AFP/Ritzau Scanpix

Infoboks

Rusland - Danmark
EM Gruppe B (21/06)
YouBet 3,95 3,30 2,15
bet365 4,50 3,75 1,72

Martin Braithwaites startplads mod Finland kan godt være i fare efter testkampene, mener Martin Vingaard i podcasten 'EM-bold'.

EM går løs fredag aften, og allerede lørdag skal Danmark i kamp i Parken mod Finland. 

Danmark er store favoritter til opgøret, og der ventes i spænding på, hvordan landstræner Kasper Hjulmands startellever ser ud til kampen.

Den kan dog meget vel blive uden den danske Barcelona-angriber Martin Braithwaite, vurderer Martin Vingaard i bold.dk's nye podcast 'EM-bold'.

Han er nemlig ikke helt imponeret af Martin Braithwaites præstationer i de to testkampe - særligt den første mod Tyskland.

- Jeg synes, at han står som en taber qua sin præstation. Hvis der har været et spørgsmålstegn hos Hjulmand, så vil jeg sige, at han er blevet påvirket i en negativ retning i forhold, hvor Martin Braithwaite står. 

- Helt de samme spørgsmålstegn har han ikke haft hos Eriksen, Schmeichel og Kjær. Det handler også om hvilke spillere, der kan bruge de her testkampe til at give det ekstra push og vise, at jeg er virkelig klar til den her slutrunde, siger Martin Vingaard i podcasten og slutter:

- Jeg ser ham ikke som en sikker starter i den første kamp.

Jan Kristiansen er tredje afsnits anden gæst i studiet hos Sandro Spasojevic, og han tror derimod på Barcelona-spilleren i startelleveren mod Finland.

- Personligt så tror jeg, at han starter på toppen. Så kommer der måske nogle rokeringer i løbet af kampen, hvor Cornelius kommer ind på toppen, alt efter hvad stillingen er. Men jeg tror, at han starter på toppen.

- Man vil højest sandsynligt ikke kunne slå de lange, dybe afleveringer, men han er trods alt så eksplosiv og har så meget fart, at han også på de korte distancer kan løbe fra et finsk forsvar. Det ser jeg i hvert fald

- Han kom på tavlen i den seneste kamp mod Bosnien, hvilket også er positivt. Et mål i to testkampe er ikke dårligt, kan man sige, siger Jan Kristiansen.

Du kan finde podcasten EM-bold, der er sponseret af MobilePay og Samsung TV, på Spotify, Apple Podcasts, og hvor du ellers lytter til podcasts.


Af Anders Borup

31 kommentarer

KiksetIndspark 14:10          
Ville overraske mig meget, hvis Hjulmand ændrer noget som helst ift. den sædvanlige startopstilling til åbningskampen. Men kommer man ind fra bænken og imponerer under EM, så tror jeg godt man kan vinde en startplads.
Team US Postal 14:14          
Altså de to sikre ud af de tre foran er netop Braithwaite og så Yussuf P. Så det er en dårlig analyse, Vingaard. Det store spørgsmål er 9´eren og om det bliver Wind eller Dolberg. Cornelius viste sig godt frem, men tror klart det bliver som joker/plan B.
RuneG 14:19          
Lol - virker helt skudt ved siden af. Braithwaite er helt sikkert starter, uagtet testkampe.
grumblesnake 14:30          
Braitwaite og Poulsen er bare virkeligt dygtige i presspillet og kender vores spilsystem indgående.
Der har ikke heller ikke været lagt skjul på at grunden til at der blev eksperimenteret i venskabskampene er at man allerede har noget man ved fungerer.
På det punkt er der ikke nogen af dem der har fået chancen der for alvor har rykket på noget.

Når det er sagt, kunne det være interessant at se Dolberg og Wind på banen samtidig, da det efterhånden er den eneste kombination vi ikke har set.

- Poulsen til venstre, Wind i midten og Dolberg til højre.
Fremad Amager på Landsholdet 14:38          
Danmark og Frankrig har vel de to nemmeste opstillinger at forudsige. Self starter braith inde. At han kan skiftes ud er noget andet.
SirTruss 14:47          
@grumblesnake

Jep - det ville jeg også gerne se…især mit drømmehold! :)
yeppes 14:57          
Er med på at Yussuf og Braithwaite kan være kampafgørende og er gode i presspillet, men vores etablerede angreb lider stort under deres manglende evner i kombinationsspillet. Mod Finland som står lavt, kan jeg slet ikke deres kompetencer slå til, da vi skal have mere boldfaste og driblestærke typer som Skov og Damgaard med Cornelius i midten. Men det er nok plan B, men håber den kommer i spil fra 2 halvlegs start, hvis den står 0-0.
Torsdag 17. juni