Luk

EM-bold: Fik lov til at løbe en time i tavshed

| EM | 1 kommentar
EM-bold: Fik lov til at løbe en time i tavshed
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Infoboks

Morten Olsen lærte Mikkel Beckmann at komme til tiden, fortæller han i podcasten ‘EM-bold’.

EM-slutrunden bliver vendt og drejet i bold.dk's nye podcast 'EM-bold', men der er også plads til anekdoter fra spillernes karriere.

Da snakken i studiet onsdag morgen, hvor Mike Jensen og Mikkel Beckmann er gæster, falder på at komme for sent, fortæller Mikkel Beckmann, at han missede to møder på landsholdet under Morten Olsen.

- Det gjorde jeg i øvrigt i starten af min landsholdskarriere under Morten Olsen. Det var det værste, man kunne gøre, når han var træner. Han kunne slet ikke have, at man kom for sent og ikke overholdt tidspunkter. 

- Det fik jeg virkelig at mærke på den hårde måde. Jeg kom lidt laissez-faire fra min Lyngby-tid. Jeg kom et halvt til et helt minut for sent til en træning, hvor han stod og ventede på mig i lobbyen.

- Efterfølgende kom jeg også for sent til et taktikmøde. Ikke med vilje eller fordi jeg sløsede, men fordi jeg var hamrende uheldig med et hotelnøglekort. Der fik jeg det at mærke på den hårde måde. Jeg vil faktisk sige, at derfra har jeg lært ikke at sløse med tider. Det lærte jeg noget af dengang.

- Jeg synes, at det var helt fair, at jeg lærte det på den hårde måde. Man skal kunne stole på folk på banen, og at de bare kan mødes til tiden udenfor banen, siger Mikkel Beckmann og tilføjer:

- Jeg blev straffet for det, da jeg kom for sent til taktikmødet. I pausen nede i Holland fik jeg at vide, at jeg skulle varme ekstra op i pausen, fordi der skulle nok ske noget. Så løb jeg ude ved sidelinjen i hele anden halvleg, uden at der blev snakket til mig, og jeg kom ikke ind. 

- Det var fair nok, at jeg lærte det på den måde. Det var hans måde at sige på, at det var for slapt, hvad jeg gjorde der.

Du kan finde podcasten EM-bold, der er sponseret af MobilePay og Samsung TV, på Spotify, Apple Podcasts, og hvor du ellers lytter til podcasts.


Af Anders Borup
Søndag 25. juli
Lørdag 24. juli