Luk

EM-bold: Jeg var så stolt af at være dansker

| EM | 16 kommentarer
EM-bold: Jeg var så stolt af at være dansker
Foto: Jonathan Nackstrand/AFP/Ritzau Scanpix

Infoboks

Dagens hårde danske åbningskamp bliver vendt i podcasten 'EM-bold', og Mikkel Beckmann kan ikke understrege sin stolthed over det danske hold nok.

Danmark indledte lørdag EM med et 0-1-nederlag i Parken i en hård kamp, der vil blive husket for Christian Eriksens kollaps i slutningen af første halvleg.

Jan Kristiansen og Mikkel Beckmann vender den svære kamp i vores podcast 'EM-bold', og sidstnævnte var stolt af danskernes ageren i Parken lørdag aften.

- Jeg var lykkelig for, at jeg ikke var på stadion, og at DR1 ikke viste billeder af det. Det var stort format i en svær situation.

- Når jeg så lidt har tænkt over det. Hold kæft, hvor var spillerne seje, og hvor var staben og fansene inde på stadion seje. 

- I måske den sværeste situation som spiller, holdkammerat og modstander, og så tage så vanvittigt flotte beslutninger så hurtigt. Det var jeg stolt over at se. Det er det indtryk, jeg har her bagefter. Det var virkelig, virkelig flot af dem.

- Jeg var virkelig stolt af at være dansker i går på alle mulige punkter, siger Mikkel Beckmann i 'EM-bold'.

Du kan finde podcasten EM-bold, der er sponseret af MobilePay og Samsung TV, på Spotify, Apple Podcasts, og hvor du ellers lytter til podcasts.


Af Anders Borup

16 kommentarer

Tom Wanks 11:14          
Det var en uhyggeligt elendig og uetisk beslutning at lade kampen fortsætte; der er tale om ringe lederskab og hensynsløs mandskabsbehandling. Ingen spillere skal i sådan en post-choktilstand tage stilling til om de vil spille videre eller ej - og sådan en begivenhed bør af UEFA landes med resultatet uafgjort, så alle kan lukke ned og bearbejde chokket. DBU burde have protesteret voldsomt til UEFA over pest-kolera valget mellem at fortsætte eller spille idag kl. 12, med et potentielt traumatiseret mandskab.
aloevgaard 11:29          
Enig Tom Wanks!
UEFA er så pengegriske, empatiforladte og dumme på samme tid, at man simpelthen kommer til at holde af dem, ironisk nok!
De burde også have krisehjælp, bare i en anden form!
Yildis 11:30          
Fuldstændig enig, Tom Wanks.
Lb1991 11:35          
Det er jo noget spillerne selv har snakket om og valgt at spille kampen færdig. De ville jo netop afvente til de havde hørt om Eriksen var i live og i okay tilstand. Og efter som de havde snakket med Eriksen selv på video, så valgte de at spille kampen færdig samme aften, og om Eriksen var en del af beslutningen om at, de skulle spille kampen færdig for hans skyld skal være usagt. Men det har intet med uefa at gøre.
DarkEZ 11:49          
@Lb1991

Spillerne og trænerne burde slet ikke været præsenteret for muligheden for at spille videre. Det siger jo sig selv som Hjulmand også sagde POST interview. Uden aggresivitet og vilje erdet umuligt at spille en fodbold kamp. Det så du jo også i spillernes attitude da kampen blev genoptaget. De var jo forståeligt Helt væk. Bedst illustret i Simon kjær og Højbjerg samt Kasper. S

Så jo UEFA skulle absolut have et regelsæt på plads der siger at sådan en kamp ikke skal genoptages samme dag.
steen27 11:59          
Helt enig Tom Wanks.

Den burde aldrig være spillet færdig. DBU og UEFA er en flok pengegriske, uetiske, korrupte kynikere uden ledelsesevner. Helt vildt at de tillader en flok mennesker i chok at spille videre.
Lb1991 11:59          
Jo, det er jeg enig i, men så burde spillerne, trænere osv. gå i protest og have søgt om en ny dato for kampen. Men det er selvfølgelig lettere sagt end gjort når man står i øjeblikket.
Søndag 25. juli
Lørdag 24. juli