LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Emery: Hele verden ser frem til Real-duel

| Champions League | 22 kommentarer
Emery: Hele verden ser frem til Real-duel
Foto: Getty Images

Infoboks

Paris SG - Strasbourg
Coupe de France (23/01)
bet365 1,12 7,00 17,00
NordicBet 1,12 8,95 16,50
Oddset 1,12 8,50 14,00

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Unai Emery forventer stor omtale og interesse, når pariserne til foråret brager sammen med Real Madrid i knockout-fasen i Champions League.

Paris SG og Real Madrid trak tidligere på dagen hinanden i Champions Leagues ottendedelsfinaler, og Unai Emery ser frem til møderne med de dobbelte forsvarende mestre.

- Disse to hold er begge mulige kandidater til at rende med trofæet, og nu mødes vi allerede i ottendedelsfinalen.

- Jeg tror, at alle vil stoppe og gøre alt for at se disse kampe. Vi spiller begge flot fodbold og hele verden nyder at se os spille.

- Vi møder mestrene fra de seneste to år, men jeg forventer, at vi er hundrede procent klar til udfordringen, siger Unai Emery til UEFA’s hjemmeside.

Det første opgør afvikles i Madrid i midten af februar måned, mens returopgøret finder sted i Paris i starten af marts.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Kenneth Hansen

22 kommentarer

Stagger Lee 22:01          
Jep, vi ser frem til at én af storfavoritterne til titlen ryger ud allerede i første KO runde ;)
Armand0 22:17          
Er psg seriøst en stor favorit til cl titlen?
bilka 22:20          
Hvis du havde fulgt dem i gruppespillet, så ja. de ka spille noget vanvittigt flot angrebsfodbold
RLL 23:11          
At være et godt angrebshold er dog ikke alt i CL. Den internationale rutine som Real Madrid, Bayern, Juventus og Barcelona besidder er uvurderlig, og er pt ikke en rutine PSG har, hvilket især blev udstillet mod Barcelona sidste sæson. Derudover har de ikke været prangende i de seneste Ligue 1 kamp og mod Bayern, dog er motivation selvfølgelig en faktor, men jeg tror de får deres sag for mod Real Madrid.
Tropico 23:14          
De kan jo allerede tilladelse sig at spare spillerne i ligaen, hvilket Real i den grad slet ikke kan. Mit bud er 4-3 samlet til PSG. Neymar plejer simpelthen at køre dem rundt. Mon ikke Ramos nok skal trække et dumt rødt kort i returopgøret i Paris. Cavani og Mbappé med en pind hver, Neymar med to - ét af dem på straffe. Ramos, Isco og Asensio scorer for Real.

Jeg ser godt nok frem til det møde sammen med Chelsea og Barca.
C_Puyol_99 23:19          
"Vi spiller begge flot fodbold"

Jeg synes, ærligt talt, at det er svært at argumentere for at Real spiller "flot", i hvert fald lige pt. Når de rammer deres topniveau - ja, så spiller de helt blændende fodbold.

Og ja, naturligvis er PSG blandt de absolutte favoritter, med det spil de har leveret i denne sæson. Jeg håber, at de slår Real, men jeg tror egentlig mest på Los Blancos. De har rutinen og går ikke i panik, på samme måde som man så PSG gøre det i sidste sæson. Forhåbentlig er de dog blevet den oplevelse/erfaring rigere.

Hvis alle er klar til kamp, så synes jeg at Reals defensiv er noget bedre end PSG´s (Carvajal>Alves, Marcelo>Kurzawa, Ramos>Silva) målmændende vurderer jeg som lige dygtige og selvom jeg nok hælder liiidt mere til Varane over Marquinhos, så vurderer jeg også denne som meget tæt, og derfor uafgjort.

Til gengæld er PSG´s angreb klart, som i helt klart, bedre end Reals (Neymar>Ronaldo, Cavani>Benzema og Mbappé>Bale). Ja.. jeg mener helt ærligt, at Ney er bedre end Ronaldo, og Bale er skadet konstant, så er han overhovedet med, vil det egentlig overraske mig. Dog mener jeg allerede at Mbappé er en rendyrket klasespiller, som jeg ville foretrækker over Bale. Cavani over Benzema behøver jeg ikke engang at uddybe...

Midtbanen er meget lige, synes jeg, dog med en lille fordel til Real. Kroos skal dog steppe sit spil gevaldigt op, for han har flere gange, være aldeles ringe for Real! Men det er her, kampene bliver afgjort, det er jeg helt sikker på. På trods af dette, ser jeg dog PSG som et klart bedre kontrahold end Real pt. mest af grundet nedgang i hurtighed og form hos Ronaldo, Bale og Benzema. Derfor kan PSG bedre end Real "tåle" at tabe possesionkampen på midtbanen.

Én ting er helt sikkert... Det bliver nogle kanon fede kampe at se!
Ini 02:08          
De kan jo allerede tilladelse sig at spare spillerne i ligaen, hvilket Real i den grad slet ikke kan. Mit bud er 4-3 samlet til PSG. Neymar plejer simpelthen at køre dem rundt. Mon ikke Ramos nok skal trække et dumt rødt kort i returopgøret i Paris. Cavani og Mbappé med en pind hver, Neymar med to - ét af dem på straffe. Ramos, Isco og Asensio scorer for Real.
Haha! Sidder med en underlig følelse efter at have læst det her! På den ene side, kan jeg ikke tage det seriøst, og på den anden side, ser jeg faktisk lige præcis sådan et scenarie der udfolde sig! :D

Dog tror jeg alligevel, at der skal noget særligt til før, PSG rammer dagen som du beskriver det, samtidig med at real taber hovedet.
Men det bliver godt at se PSGs defensiv blive udfordret. Selv om jeg er Barca fan, håber jeg på Real-avancement her, idet jeg føler PSG har brug for et lille hak over selvforståelsen. Ja, undskyld. Kald mig smålig. Men jeg synes de er overvurderet.
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar