LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Emery: Målmandskampen er helt åben

| Arsenal | 23 kommentarer
Emery: Målmandskampen er helt åben
Foto: Getty Images

Infoboks

Arsenal - Newcastle
Premier League (01/04)
bet365 1,36 4,50 9,00
NordicBet 1,40 5,30 8,40
Oddset 1,38 5,10 7,80
Stream Arsenal – Newcastle på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Arsenal-træneren fortæller, at målmandsduellen mellem Petr Cech og Bernd Leno er helt åben, og at en beslutning først vil blive taget senere.

Arsenal har denne sommer forstærket sig på målmandspositionen, hvor Bernd Leno er kommet til fra Bayer Leverkusen.

Det betyder dog ikke nødvendigvis, at det normale førstevalg i Arsenal, Petr Cech, bliver sendt ud på bænken.

Cheftræner Unai Emery fortæller, at kampen om at blive førstemålmand endnu er helt åben.

- Det er klart, at vi har flere målmænd, men for fremtiden vil vi gerne arbejde med tre målmænd i førsteholdstruppen. Lige nu vil jeg observere, jeg vil arbejde hver dag med alle målmand, og så beslutter jeg mig, siger han ifølge ESPN.

Udover Leno og Cech er colombianske David Ospina fortsat tilknyttet Arsenal, der også råder over Emiliano Martinez og Matt Macey, som alle har figureret i førsteholdstruppen.

Stream Arsenal – Newcastle på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Casper Dalsten

23 kommentarer

Les Cules 18:08          
Stakkels Leno hvis han ikke får den plads, men igen hvis han gør det dårligere en cech (hvilket jeg i øvrigt mener er tæt på umuligt) så er det vel også fair.
MesutCazorla 18:09          
Jeg vil mene, at vi har rækkens stærkeste målmandsteam, og jeg tror på, at vi, med en enkel midterforsvarer mere, har forudsætningerne for at få opbygget en solid defensiv til den kommende sæson. Men vi kan jo som bekendt kun stille med én målmand, og den ene bør selvfølgelig være Leno. I mine øjne er Cech desuden faldet så meget i niveau, at jeg faktisk ser Ospina som værende det bedre alternativ af de to. Såfremt Cech bliver i klubben, skal han da selvfølgelig stadig have spilletid fra tid til anden, eventuelt i den mindste af pokalturneringerne, men overvejende synes jeg, at han - i hvad der formentlig ville blive hans sidste sæson i klubben - snarere burde indtage en form for mentorrolle, særligt for Leno. Få målmænd i verden ved mere om, hvad der skal til, for at blive en verdensklasse keeper i England end netop Cech, så det er svært at nævne en bedre person at komme under vingerne hos.
Tropico 18:30          
Du mener simpelthen Leno og Cech er bedre end Ederson og Bravo? Kom nu lige.... De Gea og Romero er også bedre.
Der Grüne 18:39          
Få målmænd i verden ved mere om, hvad der skal til, for at blive en verdensklasse keeper i England end netop Cech, så det er svært at nævne en bedre person at komme under vingerne hos.
Det kan man kalde en løs påstand.
MesutCazorla 18:44          
Du mener simpelthen Leno og Cech er bedre end Ederson og Bravo? Kom nu lige.... De Gea og Romero er også bedre.

Jeg mener Leno, Cech og Ospina er et stærkere team end De Gea, Romero og Pereira samt Ederson, Bravo og Grimshaw (forudsat, at Hart som forventet forlader City). Dermed ikke sagt, at vores førstekeeper er bedre end de andres, men at vores næstbedste som i hvert fald er på niveau med deres næstbedste og at vi har den bedste tredjekeeper. Du er selvfølgelig velkommen til at være uenig med mig - det havde jeg regnet med, at nogen nok skulle være det - men i så fald ville det være rart med lidt argumentation - noget der stikker dybere end "kom nu lige" - og her kunne du eventuelt starte med at fortælle hvad du har set i Bravo siden hans ankomst til PL, der gør, at du finder ham bedre end vores næstbedste keeper.
donpj111 18:57          
Det der øjeblik hvor man (læs: Tropico) bliver hamret i jorden :) Stærkt comeback MesutCazorla :D
LazDad 19:02          
Skal vi ikke lige vente med at vurdere Leno, indtil han har spillet i Premier League? Der er ikke særlig meget verdensklasse over ikke at kunne slå Sven Ulreich ud af truppen på det tyske landshold.

Hvad nytter det iøvrigt at have det bedste målmandsteam, når der kun kan være en målmand på banen. Målmænd er ikke en fysisk belastende position, så man forventer at han kan stå samtlige kampe i sæsonen.
Fint nok at man kan rotere, og der er konkurrence om pladsen, men det må da foretrækkes at have De Gea, Ederson, Courtois eller Lloris som førstemålmand, og en uduelig keeper som reserve keeper (lad os sige Karius) end 2 udemærkede målmænd.
Lørdag 23. marts
Fredag 22. marts