Luk

Emery om Xhaka-afbud: Han vil ikke spille

| Premier League | 22 kommentarer

Infoboks

Arsenal - Southampton
Premier League (23/11)
bet365 1,44 4,75 6,00
NordicBet 1,52 4,75 6,50

Granit Xhaka er ikke med i truppen, når Arsenal lørdag aften gæster Leicester i Premier League. Ifølge cheftræner Unai Emery er det Xhaka selv, der har sagt fra til opgøret.

Arsenals schweiziske midtbanedynamo Granit Xhaka har været ude af Arsenal-truppen, siden han den 27. oktober reagerede kontroversielt på at blive skiftet ud.

Xhaka kommer heller ikke til at være med, når Arsenal på lørdag møder Leicester i Premier League. Det fortæller klubbens cheftræner Unai Emery, som samtidig siger, at det ikke er ham, der har fravalgt Xhaka.

Det er nemlig Granit Xhaka selv, der har givet udtryk for, at han ikke er klar til at spille. Det siger Unai Emery til Arsenals egen hjemmeside. 

- Jeg talte med ham i tirsdags, om hvordan han har det nu. Også rent mentalt, for han træner godt. Men han sagde til mig, at han ikke har det godt nok til at spille i øjeblikket. Vi må vente. 

Det er fjerde kamp i træk, at Arsenal spiller uden Granit Xhaka i truppen. Pierre-Emerick Aubameyang er ny anfører for London-mandskabet.


Af Benjamin Alexander Helbo
Tirsdag 12. november