LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Emery roser Özil og vil se flere mål fra alle

| Premier League | 3 kommentarer
Highlights: Arsenal og Aubameyang i slingrende Europa League-sejr mod Vorksla
Emery roser Özil og vil se flere mål fra alle
Foto: Getty Images
Det var vigtigt, at Mesut Özil lørdag scorede for Arsenal, mener manager Unai Emery, som vil se scoringer fra flere af spillerne på holdet.

Arsenal har ramt en fin stime i Premier League, hvor det lørdag blev til den tredje sejr på stribe, da Newcastle blev nedlagt med 2-1.

Mesut Özil åbnede for målposen efter 49 minutter, inden Granit Xhaka øgede føringen ni minutter senere, og manager Unai Emery særligt glad for at se Özil score.

- Hans kvalitet hjælper holdet. Det var vigtigt, at han fik scoret. Jeg vil ikke bare have, at han assisterer - han skal ind i boksen og score, som han gjorde i dag, siger Unai Emery ifølge BBC.

Spanieren er dog stadig ikke fuldt tilfreds med spillet. Han vil se højere individuel kvalitet på Arsenal-mandskabet.

- Vi forbedrer os. Vi skal fortsætte med at arbejde individuelt og kollektiv, så vi kan blive endnu bedre. I første halvleg kontrollerede vi ikke, som jeg ville have det, men i anden halvleg var vi bedre, og sejren var fortjent.

- Vi skal blive bedre og score mere individuelt. Vi skal arbejde med alle spillerne - ikke kun med offensivspillerne, men også midtbanespillere og midtstoppere, som skal score på dødbolde.

Arsenal skal i den kommende uge spille Europa League-kamp mod Vorskla og Premier League-kamp mod Everton.


Stream Arsenal – Manchester United på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 21. februar