Luk

Emil R. og Preston fik sent point mod oprykker

| Championship | 0 kommentarer

Preston og Emil Riis udlignede til 2-2 i det 88. minut Wycombe. Den danske angriber fik den sidste halve time på banen. 

Emil Riis startede på bænken for Preston, der havde besøg af Wycombe.

Hjemmeholdet fristede inden opgøret en tilværelse som nummer 14 med 19 point, mens Wycombe lå under nedrykningsstregen med 10 point og en 22. plads.

Allerede i kampens første minut var Scott Sinclair tæt på at give Preston en drømmestart, da han drev bolden ind i feltet, inden han afsluttede snert forbi den venstre stolpe.

Efter et lille kvarter var hans holdkammerat Tom Barkhuizen endnu skarpere, da han opsnappede en frygtelig tilbagelægning og headede den forbi Wycombe-målmanden og i nettet til 1-0.

Det blev også halvlegens enlige scoring, men der skulle komme flere scoringer efter pausen.

Anden halvleg var nemlig blot tre minutter gammel, da Wycombe kombinerede flot, inden Gareth McCleary blev spillet i gennem i højre side af feltet og sparkede den op i nettaget til 1-1.

Det gav plads til Emil Riis, der blev sendt på banen efter en times spil.

Den indskiftning fik dog ikke sin ønsket virkning, da den danske angriber ikke fik tilspillet sig de store chancer.

I stedet kunne han se Wycombes Jacobson banke et frispark på stolpen, hvor holdkammmeraten Scott Kashket var først over returen og sparkede 2-1-scoringen i nettet, hvilket også blev kampens slutresultat.

Så skulle Preston for alvor frem over stepperne, og det gav pote i det 88. minut, da et indlæg fra Scott Sinclair blev dirigeret i eget net af Jason McCarthy til 2-2.

Det blev også slutresultatet, selvom Emil Riis var tæt på at gøre det til 3-2 i det 92. minut, da han snød sin direkte oppasser, inden han sparkede tæt forbi stolpen.

Hos Bristol City var Birmingham på besøg. Gæsterne havde til kampen placeret Kristian Pedersen på bænken i alle 90 minutter.

Herfra kunne han se holdkammeraterne sikre sig en 1-0-sejr på en scoring af Harlee Dean ti minutter før tid.

Pressede Derby fik point for tredje kamp i streg, da de slog Millwall med 1-0 på udebane eftr en scoring af Jason Knight i det 69. minut. Kenneth Zohore var ikke med i kampen, da han fortsat er skadet.


Af Andreas Roesen
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar