Luk

Luk

Emil Riis blev kæmpe helt i Preston-remis

| Championship | 1 kommentar

Emil Riis fik med en sen udligning skrabet det ene point i land for Preston, som var ti mand i det meste af 2-2-opgøret mod Sheffield United.

Daniel Iversen stod sin nummer 50 for Preston og havde selskab af Emil Riis i startopstillingen til aftenens hjemmekamp mod Premier League-nedrykkerne Sheffield United.

Iversens drømme om et clean sheet i jubilæet røg hurtigt. Han parerede et hjørnespark lige ud til Jayden Bogle, som sendte bolden i mål til 1-0 mellem benene på danskeren.

Efter 38 minutter blev ondt langt værre. Andrew Hughes hev og flåede som sidste mand en Sheffield United-spiller ned i feltet, så det røde kort var uomtvisteligt.

Veteranen Billy Sharp gjorde det til 2-0 fra pletten, og så så det for alvor kulsort ud for Preston.

Det gjorde det et godt stykke ind i anden halvleg, men så dukkede Alan Browne pludselig op og reducerede til 1-2 midt i feltet.

Det gav Preston 20 minutter til at okse videre mod point, og i kampens næstsidste minut lykkedes det knaldfarlige Emil Riis at lave sæsonens niende mål.

Riis stak benet frem ved bageste stolpe og dirigerede et indlæg ind over stregen til vild jubel på Deepdale, hvor mismod blev forvandlet til ét point.

I aftenens anden kamp var der også masser af mål, men det var mere ensidigt, da Fulham slog Kristian Pedersens Birmingham 6-2. 


Af Casper Baunsgaard
Fredag 27. maj