Luk

Emil Riis scorede i exit: Vi var ikke gode nok

| FA Cup | 0 kommentarer

Infoboks

Wycombe - Preston 4-1
FA Cup
3' 1-0 Fred Onyedinma
9' 2-0 Joe Jacobson
25' 3-0 Josh Knight
43' 3-1 Emil Riis
82' 4-1 Alex Samuel

Preston blev sikkert ekspederet ud af FA Cup af Wycombe, der vandt opgøret 4-1. Emil Riis scorede Prestons mål, men var ikke tilfreds med kampen som helhed.

Der er ikke mere FA Cup på programmet i denne sæson for Preston, der lørdag tabte til Wycombe med 4-1 i turneringen.

Det ærgrer Prestons danske målscorer Emil Riis, der ikke syntes, at holdet ramte formen denne lørdag.

- Vi spiller en dårlig kamp i dag. Det var en dårlig start, og så måtte vi indhente i resten af kampen for at komme tilbage, men vi var ikke gode nok, lød det fra Riis til klubbens hjemmeside efter opgøret.

Preston kom bagud med 0-3 efter bare 25 minutter, inden Emil Riis eksekverede fra straffesparkspletten, efter der var begået straffespark mod ham kort før pausen.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg gerne vil tage straffespark. I dag fik jeg chancen, og jeg viste, at jeg kan score, så personligt var det godt for mig, at jeg fik et mål, men lige nu tænker jeg mest på resultatet.

I sidste ende tabte Preston til ligakonkurrenterne Wycombe med 1-4, men det kunne være gået anderledes, hvis ikke de var kommet foran så tidligt, mener den danske angriber.

- I anden halvleg var vi lidt bedre, men vi kom aldrig tæt på for alvor, selvom vi kom længere frem på banen og havde mere boldbesiddelse. Men de kunne bare stille sig tilbage og spille langt til en stor angriber, så vi aldrig kom tæt nok på til at udligne.


Af Christian Ambæk
Mandag 8. marts
Søndag 7. marts