Luk

Emre Mor indskiftet Galatasaray-skuffelse

| Super Lig | 8 kommentarer
Emre Mor indskiftet Galatasaray-skuffelse
Foto: Galatasaray

Galatasaray snublede lørdag aften på udebane mod bundholdet Genclerbirligi. Emre Mor fik de sidste fem minutter i opgøret, der endte 0-0.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Emre Mor var lørdag på bænken for Galatasaray, der skulle forsøge at holde fast i toppen af den tyrkiske liga.

Det lignede en overkommelig opgave for Galatasaray, da modstanderen var bundholdet Genclerbirligi, der lå på sidstepladsen efter seks kampe.

Forhåndsfavoritterne fra Galatasaray tog taktstokken og dominerede boldbesiddelsen markant i første halvleg.

Trods tilløb til flere gode chancer blev det dog aldrig til en scoring til nogen af de to hold.

Efter pausen var Genclerbirligi i førersædet og kom til de fleste afslutninger, men ligesom gæsterne manglede hjemmeholdet skarphed.

Med få minutter igen fremprovokerede den indskiftede svensker Jimmy Durmaz rødt kort til Genclerbirligis Ahmet Oguz, men Gala formåede ikke at udnytte overtaget.

Derfor sluttede det 0-0, hvorfor Galatasaray er nummer svy med fire point op til førerholdet Alanyaspor, der desuden har en kamp i hånden.

Emre Mor blev skiftet på banen med en håndfuld minutter tilbage af kampen.


Af Martin Schmidt

8 kommentarer

bruger 155512 21:27          
Er der en grund til at vi skal blive ved med at læse ligegyldige artikler om Emre Mor? Der er da så mange andre man kan vælge hva´ med fx. Winston Reid i en periode.
Thomas99 21:42          
Enig. Han er jo ikke mere interessant end mange andre spillere. Han er jo ikke dansker og spiller ikke engang på det danske landshold. Han har bare spillet i Superligaen, og det er det.
Galacticos 2.0 21:48          
Måske fordi Winston Reid ikke har spillet i mere end halvandet år pga en skade.

Desuden er Mor født og opvokset i DK, derfor er det interessant at nævne ham.

Hvis ikke at du synes at det er interessant at læse om ham, så lad dog være. Hvorfor skal du diktere hvem og hvad der skal skrives om?

Vildt at der er så mange som stadig har ondt i røven fordi han valgte det danske landshold fra.
Rundsaven 22:53          
Tror nok 99,9% er lykkelige for ham valgte Tyrkiet. Manden har jo en kemisk defekt i hjernen. Han ville disharmonere truppen med han lorte attitude. Han har jo nærmest forladt alle klubber i brand bag sig.
-V- 22:54          
Hvor mange spilminutter har han fået i Gala?
Mr. Mullett 23:25          
Det ville godt nok være snæversynet og kedeligt, hvis vi kun måtte læse om spillere med dansk statsborgerskab. Der er desværre nogle, som ikke kan forholde sig sagligt til bestemte spillere.
Redondo69 23:32          
Det er godt nok meget røre, som Emre Mor efterhånden har skabt på et dansk forum. Man kan sige, at det går ikke ligefrem strålende for Emre Mor, så burde det ikke være tilfredsstillelse nok for de mange hadere?

Endvidere er det jo bare ekstra kikset, at man stadigvæk brokker sig. Så ignorer nyhederne. Der er ingen, som tvinger jer herind, men til gengæld kommer det til opmærksomhed hos os andre, fordi i netop kommenterer på det. Jeg tænker, at det er ret meget i mod hensigten, eller hvordan skal interessen i at kommentere ellers forstås?
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober