Luk

En nerve driller: Fisker må under kniven igen

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

OB - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 2,25 3,60 3,00
NordicBet 2,13 3,70 3,15
YouBet 2,20 3,65 3,10

En nerve i knæet driller Kasper Fisker, som skal igennem en mindre operation tirsdag. Han er i forvejen midt i et genoptræningsforløb efter en korsbåndsskade.

Kasper Fisker har siddet ude i næsten hele denne sæson, og nu må han igen under kniven.

Brøndby skriver således på sin hjemmeside, at offensivspilleren bøvler med smerter i knæet, fordi en nerve skaber irritation.

- Min genoptræning går rigtig godt og jeg følger den plan, der er lagt. Jeg har dog i et stykke tid været besværet af smerter i venstre knæ, især om natten når jeg skal sove.

- Det er en nerve i knæet, som er irriteret, og jeg skal derfor have en mindre lokal operation i knæet her til eftermiddag, så det kan blive fikset, siger Fisker ifølge Brøndbys hjemmeside.

Han slår dog fast, at det ikke får nogen voldsom effekt på det genoptræningsforløb, han er inde i efter den korsbåndsskade, han pådrog sig i starten af sæsonen.

- De næste par uger bliver lidt mere stille end normalt på grund af operationen, men da skaden er så lang, så sætter det mig ikke umiddelbart tilbage og mit mål er stadig at komme i spil i slutningen af sæsonen.

- Frem til jul vil genoptræningen stå på en masse løb indenfor på løbebåndet, og så kæmper jeg med Jung og Hany om, hvilken musik der spilles i træningsrummet; enten tysk gangster-rap eller Suspekt fra Vestegnen, og der vinder jeg og Suspekt heldigvis det meste af tiden, siger Fisker.

Kasper Fisker blev skadet i kampen mod AGF i slutningen af august.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 29. januar
Tirsdag 28. januar