Luk

Endelig succes til Southampton med sejr

| Premier League | 3 kommentarer

Infoboks

Southampton - Leeds 1-0
Premier League
53' 1-0 Armando Broja

Southampton formåede lørdag at få den første sejr i denne Premier League-sæson, da de slog Leeds med 1-0 efter et mål af Armando Broja

Syv kampe uden sejr. Det var status for Southampton, inden de lørdag tog imod Leeds hjemme på St. Marys Stadium, som selv har haft en svær start på sæsonen.

Marcelo Bielsas tropper var nemlig blot placeret på pladsen foran Southampton med seks point efter syv runder, og derfor var der lagt op til en sand bundkamp i Premier League denne lørdag mellem nummer 17. og 16.

Her var det faktisk hjemmeholdet fra Southampton, som var det bedste mandskab, og de kom da også frem til de største chancer i løbet af kampen. En af dem tilfaldt Mohamed Elyounoussi i startfasen, da han var hurtigst over en ripost i det lille felt, men nordmanden misbrugte den store mulighed.

Armando Broja havde også chancen for at bringe værterne i front efter 35 minutter, da han fik sendt et godt skud afsted mod mål. Illan Meslier var dog klar på stregen og formåede at få afværget situationen.

Leeds havde ikke meget at skyde med, og det blev de straffet for efter pausen, da forløsningen for Southampton endelig kom efter 53 minutter til selvsamme Brojo, og her missede den albanske angriber ikke.

Her slog hjemmeholdet til på en omstilling, hvor Nathan Redmond fik sat fart på ned mod Leeds-målet. Her var der nemlig ingen, som kunne følge med, og så kunne englænderen uden problemer sende bolden på tværs til Broja, som bankede den ind i netmaskerne.

Det skabte stor jubel på St. Marys Stadium, da de nu var på vej mod den første sejr i denne Premier League-sæson, men der var fortsat næsten en hel halvleg tilbage af lørdagens kamp.

1-0-målet ændrede dog ikke ved kampbilledet, da det stadig var Southampton, som var det farligste mandskab. 

Der kom nemlig ikke rigtig noget fra Leeds, og derfor så det bedre og bedre ud for tilhængerne på St. Marys Stadium, da de nu var tæt på en sejr.

I slutfasen forsøgte Leeds dog at presse på, men der var intet, som virkede for Bielsas tropper, og dermed sikrede Southampton sig den første Premier League-sejr i denne sæson, da de slog Leeds med 1-0.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december