Luk

Enevoldsen og AaB skubber kontraktsnak

| 3F Superliga | 2 kommentarer
Enevoldsen og AaB skubber kontraktsnak
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

Silkeborg - AaB
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 5,00 3,75 1,66
NordicBet 4,65 3,90 1,72
Oddset 5,00 3,90 1,65
YouBet 4,75 3,85 1,71

Thomas Enevoldsens kontrakt med AaB udløber til sommer, men den skadede angriber kommer først til at forhandle med klubben, når efterårssæsonen er overstået.

Efter denne sæson udløber Thomas Enevoldsens kontrakt med AaB, men angriberen fokuserer i øjeblikket mere på den skade, der har holder ham ude på ubestemt tid, end på, hvad der skal ske på den anden side af sommerferien.

- Lige nu forholder jeg mig ikke rigtig til fremtiden, idet jeg skal sørge for at blive klar først, siger Enevoldsen til bold.dk.

- Det er slet ikke noget, jeg går og spekulerer på eller har i tankerne lige nu. Hvad fremtiden bringer, må jeg se på, når jeg er tilbage på banen.

Enevoldsen og sportsdirektør Allan Gaarde har dog indledt en dialog, fortæller angriberen.

- Jeg vil bestemt ikke udelukke at blive i AaB, og jeg har haft nogle snakke med Gaarde, men hvad de går ud på, holder jeg mellem os, fortæller Enevoldsen og tilføjer:

- Vi ved begge, at kontrakten udløber, så derfor har vi selvfølgelig snakket indledende om det.

- Vi har egentlig bare aftalt, at jeg spiller det her efterår, og så tager vi snakken derfra. Først og fremmest skal jeg have fokus på at blive klar igen. Der længe til udløb endnu, og det er ikke noget, jeg skænker mange tanker, lyder det.

Udlandsdrømmen lever endnu

29-årige Enevoldsen spillede fra 2009 til 2014 for Groningen og Mechelen i Holland og Belgien, og angriberen har ikke opgivet et nyt udlandseventyr.

- Nej, slet ikke. Først og fremmest skal jeg være klar til at spille, men derefter er det op til mig selv at spille godt. Hvis man spiller godt, bliver der lagt mærke til én, og jeg har selvfølgelig en drøm om at komme afsted, hvis det rigtige dukker op, fortæller Enevoldsen og tilføjer:

- Jeg har prøvet udlandet i Holland og Belgien, så jeg er måske lidt mere kræsen nu end tidligere. Lige umiddelbart forestiller jeg mig ikke, at jeg skal tilbage til de lande. Det har jeg prøvet, og det er ikke det, der tænder mig.

Første skridt på vejen er dog at komme tilbage på fodboldbanen, fastslår nordjyden.

- Først og fremmest skal jeg blive klar igen, og derefter skal jeg spille på et niveau, der ligner sidste sæson. Hvis jeg rammer det niveau, så er jeg ikke i tvivl om, at der nok skal komme henvendelser fra udlandet, lyder det fra AaB-angriberen.

Enevoldsen har spillet 201 kampe for AaB og scoret 37 gange iført den bolsjestribede trøje.

bold@bold.dk

Køb billetter til AaB's næste hjemmekamp og støt AaB fra tribunen


Af Tobias Boldt Bendsen
Tirsdag 28. januar
Mandag 27. januar