LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

England udtager Rice efter landsholdsskift

| International | 7 kommentarer
MÅLFEST og fantastisk West Ham comeback! Se alle 7 mål her
FANTASTISK WEST HAM COMEBACK! Chicarito afgør i overtiden
Chicarito fuldender West Ham comeback kort før tid
Ogbonna med vigtig reducering mod Newcastle
HVOR ER DET GODT LAVET! Her tror Huddersfield angriber, at han har sikret de tre point med PERLEMÅL
England udtager Rice efter landsholdsskift
Foto: Getty Images

Infoboks

Holland - England
UEFA Nations League A Final Stage (06/06)
bet365 2,90 3,25 2,40
NordicBet 3,00 3,45 2,45
Oddset 2,95 3,35 2,40
Stream Holland – England på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

West Ham-stortalentet Declan Rice er i første hug blevet udtaget til Englands landshold, efter at han vragede en karriere på Irlands landshold.

Englands landstræner Gareth Southgate har udtaget West Ham-kometen Declan Rice til den landsholdstrup, der i løbet af de kommende uger skal møde Tjekkiet og Montenegro i EM-kvalifikationen.

Det er første gang, Declan Rice har haft mulighed for at blive udtaget til Englands landshold. Det er således mindre end en måned siden, at den 20-årige midtbanemand har vendt Irland ryggen efter tre A-landskampe for i stedet at spille for England.

Fordi de tre irske landskampe var testkampe, kunne Declan Rice skifte landshold, og selvom han har udtalt, at det var en af de sværeste beslutninger i hans liv, så var det sådan, det blev - og nu kan han få debut i hvidt.

Udover Declan Rice har Gareth Southgate udtaget folk som Callum Wilson og Jadon Sancho.

Den engelske trup ser således ud:
Tom Heaton
Jack Butland
Jordan Pickford

Trent Alexander-Arnold
Ben Chilwell
Michael Keane
Harry Maguire
Danny Rose
Luke Shaw
John Stones
Kieran Trippier
Kyle Walker
James Tarkowski

Ross Barkley
Dele Alli
Fabian Delph
Eric Dier
Jordan Henderson
Ruben Loftus-Cheek
Declan Rice

Harry Kane
Marcus Rashford
Jadon Sancho
Raheem Sterling
Callum Wilson

Stream Holland – England på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

7 kommentarer

Baudie 15:10          
Klogt lige at låse ham for resten af karrieren.

/Baudie
hurra 15:13          
Man kan godt undre sig over at England nåede semifinalen til VM - synes der er flere landshold, der spiller for spiller har bedre spillere på mange pladser - dermed mener jeg ikke mener, at det er dårlige spillere, der er udtaget, men ikke mange topspillere
Forevergreen69 16:24          
Klogt lige at låse ham for resten af karrieren.
Nu har han jo selv taget beslutningen efter lang tids overvejelser, så nok ikke store chancer for at han ville have skiftet endnu engang.
Bortset fra det har jeg mere end almindelig svært ved at se, hvem man skulle have kunnet udtage, der er bedre eller bare lige så god på pladsen.
Roberto Pellegris 17:31          
Det engelske landshold er historisk set heller aldrig på det niveau, som forventes af den engelske presse, der altid pisker urealistiske forventninger op. Det sidste VM var vel mere end godkendt.

Det er, sammenlignet med andre store fodboldnationer, et relativt svagt landshold.
konggard 19:22          
Han er ikke udtaget for at blive låst, han er udtaget fordi han måske er den defensive styrende midt England har sukket efter i årtier.

Jeg spår ham mange landskampe for England han har i denne sæson vist stor modenhed og overblik i sit spil for West ham og nu begynder han også at score, to mål for West ham i PL
pcolesen 19:31          
Jeg kan i hvert fald ærgre mig over, at Winston Reid ikke blev udtaget til Danmarks landshold i tide...... For et par år siden havde jeg sagt det samme om Emre Mor.... :-)
hollie 22:17          
Ja, enig. Defensiven er vel under de bedste, men derudover er der dog mange klassespillere. Jeg vil også mene at England er et af de lande der har flest talenter lige nu, så fremtiden er lys. Odoi, Nelson, Smith-Rowe, Rasford, Rice, Stones, Jadon osv. Derudover siger Kane sig selv - en af de bedste angribere i verden (af klassiske angribere ville jeg nok kun vælge Aguero over ham.) Og Sterling har vel været en af de bedste spillere set over sæsonen i alle ligaer. Utrolig udvikling han har taget i år; at gå fra hvor han var, til sand verdensklasse.
Lørdag 25. maj