Luk

Entella slog Genoa ud efter 16 straffespark

| Coppa Italia | 0 kommentarer

Infoboks

Genoa - Entella 9-10
Coppa Italia
20' 0-1 Simone Icardi
27' 1-1 Krzysztof Piatek
83' 1-2 Simone Icardi
86' 2-2 Krzysztof Piatek
110' 3-2 Gianluca Lapadula
120' 3-3 Krisztian Adorjan

Serie C-klubben Entella vandt torsdag over Serie A-klubben Genoa i Coppa Italia efter en vild kamp, der endte i en straffesparkskonkurrence med otte spark til hver.

Genoa stod over for en overkommelig opgave, da klubben torsdag aften tog imod Entella fra den tredjebedste italienske række i Coppa Italia.

På spil var en plads i ottendedelsfinalen i den italienske pokalturnering, men Genoa fik det sværere end forventet.

Efter 20 minutter kom Entella nemlig foran på mål af Simone Icardi.

Genoas polske bomber Krzysztof Piatek kom dog sit hold til undsætning, da han efter 27 minutter sørgede for at sætte bolden i kassen på straffespark.

Entella lod sig dog ikke slå ud, og med syv minutter tilbage af den ordinære spilletid scorede Simone Icardi igen og satte dermed Genoa under voldsomt pres.

Men igen begik Serie C-holdet straffespark, og igen scorede Krzysztof Piatek - og så var der forlænget spilletid.

Og minsandten om ikke Genoa igen skulle få sig et straffespark. Efter 110 minutters spil satte Gianluca Lapadula bolden i nettet, og så så det for alvor ud til, at katastrofen var afværget.

Men, men, men. To minutter inde i den forlængede spilletids overtid scorede Krisztian Adorjan for Entella, og så måtte det hele afgøres i en straffesparkskonkurrence.

Her nåede begge mandskaber at sparke otte gange - Genoa misbrugte to, og Entella misbrugte én, og så snuppede Serie C-holdet pladsen i ottendedelsfinalen.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 2. december