LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Envejstrafik da Wolves satte Burnley til vægs

| Premier League | 2 kommentarer
Envejstrafik da Wolves satte Burnley til vægs
Der var klasser til forskel, da nyoprykkerne fra Wolverhampton overbevisende vandt med 1-0 over sidst års overraskelse fra Burnley, der til dagens opgør ikke havde noget at komme med.    

Burnley drog søndag eftermiddag mod ulvens hule, hvor nyoprykkede Wolverhampton hjemme på Molineaux havde fornøjelsen af at være værter for søndagens første opgør i Premier League.
 
Burnley er startet skidt ud i denne sæson, hvor de missede kvalifikationen til Europa League-gruppespillet, mens de før søndagens kamp ikke havde vundet i Premier League. 
 
Hjemmeholdet har generelt hevet sublime resultater i hus, hvor de før landskampspausen blandt andet havde held med at få uafgjort mod mestrene fra Manchester City.
 
Første halvleg var Wolves dominerende, hvor de af flere omgange testede Joe Hart i Burnley-målet.
 
13 skud på mål og seks inden for målrammen blev det til for Wolves i første halvleg.
 
Tættest på var forsvarsspiller Wily Boly efter 45 minutter, da han tog bolden ned og flugtede et skud afsted mod mål. Skuddet røg dog knebent over mål, og Burnley kunne derfor være lettede over, at de ved pausefløjt ikke havde indkasseret endnu.
 
Det skulle der dog blive lavet om på i midten af anden halvleg. Et fladt indlæg fra højre vandrede i det 61. minut ind i feltet, hvor Wolverhamptons Benfica-lejesvend Raul Jimenez var til stede for at sparke hjemmeholdet i front med 1-0.
 
Wolves blev ved med at presse på og var tættere på at udbygge deres føring, end Burnley var på at sikre sig et heldigt point.
 
Det blev dog ved kampens ene scoring, og Wolverhampton kan derfor glæde sig over at få sin anden sejr på stribe. Burnley derimod har kun et sølle point efter fem runder i Premier League.

Stream Burnley – Tottenham på Eurosport Player
Advertisement

Af Mads Adam Wegener
Torsdag 21. februar