Luk

EPFL: Transfervinduerne skal lukke samtidig

| International | 3 kommentarer
EPFL: Transfervinduerne skal lukke samtidig
Foto: Getty Images

Infoboks

Formanden for sammenslutningen af europæiske ligaer Larc-Christer Olsson ønsker, at transfervinduerne lukker samtidig i alle ligaer i Europa.

I England lukker sommerens transfervindue tidligt i august, inden Premier League starter, men i de fleste af de øvrige europæiske lande lukker det først i slutningen af august eller starten af september.

Det ønsker sammenslutningen af europæiske ligaer, EPFL, at lave om på. Det fortæller formand Lars-Christer Olsson.

- Det ville være bedst, hvis alle vinduer lukkede samtidig. Det er dog en beslutning, de forskellige lande selv skal træffe, og alle skal være enige, hvis det skal kunne lade sig gøre, siger Olsson ifølge Sky Sports.

- Jeg har ingen mening om, hvilken dato det skal være, det skal man finde ud af på tværs af turneringerne. Men kigger jeg på systemet, giver det mening, hvis vinduerne følger hinanden.

Premier League-managers som Jürgen Klopp og Mauricio Pochettino har erklæret deres utilfredshed med, at Englands vindue lukker før vinduerne i de øvrige ligaer.

Det betød, at flere af holdets spillere blev rygtet væk fra klubben, efter Premier League var skudt i gang – heriblandt landsholdets Christian Eriksen, som længe var meldt på vej væk fra Tottenham.


Af Mikkel Nøhr

3 kommentarer

steady 07:39          
Opret en doodle. There, fixed it.
Peter Nielsen 18:43          
Så gerne at de stærkeste ligaer lukkede transfervinduet en uge eller to før resten. Når det er sagt bør der ikke være stor forskel på hvornår vinduet lukker. Det engelske vindue lukkede absurd tidligt i forhold til andre lande, men det er noget de selv har valgt, og klubberne havde rigelig tid til at få handlet hvis ellers de havde gjort deres forarbejde.
Steffen_M 00:13          
Men de engelske klubber er vel primært træt af at Spanske klubber, nærmere bestemt Real Madrid og Barcelona,
måske tildels også Juventus, PSG, Atletico.

Undrer mig dog lidt over at det overrasker dem, tænkte det selv da de indførte det, hvilket vil sige de burde også kunne have gennemskuet at dette ville ske.

Og svært helt at lave en fælles for alle, klimaet taget i betragtning, der er bare forskle på Nord- og Sydeuropa i forhold til hvornår det giver mening at spille bold.

Og hvis det skal være fælles for alle, vil det blive ved med at være ved den første landsholdstermin i september, og der vil klubber så brokke sig over at der allerede er spillet 5-8 kampe i ligaen og så er der hele CL/EL/ECL kval.kampe/gruppekampe spørgsmålet
Onsdag 23. oktober
Tirsdag 22. oktober