Luk

Er OB på rette vej? Stor del af projektet er ikke

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

OB - Viborg FF 2-3
Superligaen Grundspil
18' 0-1 Tobias Bech
35' 0-2 Sebastian Grønning
50' 1-2 Issam Jebali
68' 1-3 Sebastian Grønning
77' 2-3 Issam Jebali
83' 2-3 Issam Jebali

Andreas Alm siger, at en stor del af OB's projekt ikke er på rette vej, så længe klubben ikke ligger i top seks.

Useriøst.

Det kaldte OB-sportschef Michael Hemmingsen det, da han blev spurgt til Andreas Alms jobsikkerhed i kølvandet på endnu en skuffelse.

Fynboerne tabte i egen hule 2-3 til oprykkerne fra Viborg fredag aften, og ligger derfor på niendepladsen i 3F Superligaen med 16 point for 16 kampe.

Det er næppe tilfredsstillende i OB, men spørgsmålet er, om Alm oplever, at klubben er på rette vej?

- En stor del af projektet er jo at komme i top seks, så så længe vi ikke er der, er den store del jo ikke på rette vej. Det er derhen, vi vil, men så kan der jo findes mange veje derhen over tid, siger Andreas Alm.

Han vil ikke endegyldigt vinke farvel til top seks-målet i denne sæson, selvom OB har minimum syv point og potentielt ti point op til Silkeborg på sjettepladsen efter denne runde.

- Teoretisk er det jo ikke. Det er ikke os, der siger farvel til det. Det gør teorien, når det ellers er tid. Det er klart, at hvis Silkeborg og Brøndby taber og så videre, men det bliver vældigt meget hvis og hvis, erkender svenskeren.

OB skuffede både resultat- og præstationsmæssigt mod Viborg, og Andreas Alm peger primært på det defensive, når han svarer på, hvad der gik galt.

- Det er klart, at når der kommer tre Viborg-scoringer, er det åbenlyst, at det er vældigt svært at vinde en kamp, så det meste, der gik galt, er jo det defensive i forhold til målene, siger Alm, der overtog roret i den fynske klub i sommer.

OB får besøg af FC Nordsjælland i efterårets sidste superligakamp på næste søndag.


Af Martin Schmidt

8 kommentarer

guldtilOB 10:51          
Rom blev ikke bygget på en dag. Giv tid. Det tager et par år at bygge et helt nyt hold op.
FredeP 10:57          
Men det er jo ikke et nyt hold..?
"stoltze" 11:06          
Vi mangler et vitalt bindeled mellem forsvar og angreb hvis vi fortsat ønsker at spille fodbold på denne måde. Jeg mener vi har angrebet til top 6 men vi mangler 1 kvalificeret stopper og helt vitalt, så mangler vi en Djemba Djemba type på den defensive midtbane en der løber solen sort og beskytter forsvaret men også kan spille begge veje når bolden erobres.
guldtilOB 11:13          
Nå hvad ved jeg,men så er det en helt ny spillestil Alm prøver at implementere.
AH50 11:13          
Man vinder ikke fodboldkampe uden et forsvar. Og med Kasper Larsen og Alexander Juul til at beskytte målet, kræver det ikke meget af en angriber at få bolden i kassen.
starks 12:26          
Jeg er enig med mange af de andre. Jeg tror dog ikke på Hemmingsen og Alm. Jeg synes man mangler en top 6 målmand. HC Bernat er ikke god nok. Det største problem er dog det centrale forsvar. Man mangler kvalitet. Man burde flytte Tverskov op som 6er, og købe minimum 2 nye centrale forsvarsspillere. Offensivt mangler man en mere fysisk angriber til at holde i boldene. Det kunne være Grønning fra Viborg. Man mangler konkurrence på kanterne. Sabbi har intet output, men spiller hver gang. Han er håbløs defensivt.
sraabjerg 09:53          
Tja vi får nok aldrig djemba igen men ift at løbe begge veje så er det jo netop det Thrandar gør og han er vel den eneste der leverer på et højt niveau i hver kamp (fredag var en undtagelse, ingen leverede i den). Ja et lokum i feltet ku være rart for at ha noget afveksling, men mest af alt virker det til kulturen i OB stadig er helt skæv.. for når de spiller godt er de fantastiske, men forskellen mellem top- og bundniveau er jo det vildeste jeg i mit liv har set. Ved ikke om OB har en sportspsykolog men der ska satses på noget mentalt også
Tirsdag 30. november