LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Erceg og Wilczek gav Brøndby drømmestart

| Superligaen | 95 kommentarer
Erceg og Wilczek gav Brøndby drømmestart
Foto: Getty Images
Ante Erceg og Kamil Wilczek scorede et mål hver, da Brøndby mandag aften slog Randers FC med 2-0 i Superligaen.

Randers FC og Brøndby IF har i løbet af weekenden kunnet se Superliga-kollegaerne sparke den nye Superliga-sæson i gang, og mandag var det så deres egen tur til at få Superliga-græs under fødderne igen.

I det kronjyske skulle hjemmeholdet forsøge at nedlægge et af sidste sæsons allerbedste mandskaber, og det skulle ske med Saba Lobzhanidze og Marcus Mølvadgaard i angrebet og Kevin Conboy som en del af midterforsvaret. Den nye keeper Patrik Carlgren startede på mål.

Gæsterne havde fem debutanter med fra start i opgøret mod Randers. 

Ante Erceg og Mikael Uhre dannede angrebsduo, mens Dominik Kaiser var lige bag de to forreste. I målet var Marvin Schwäbe på plads, og foran ham spillede klubbens egen mand Joel Kabongo fras start.

Opgøret startede rodet, og ingen af holdene tog for alvor teten. Det første nærgående forsøg kom efter 13 minutter, da Saba Lobzhanidze hamrede et frispark tæt forbi mål.

Samme Lobzhanidze var tæt på to minutter senere, da han blev spillet helt fri igennem Brøndby-forsvaret, men Marvin Schwäbe kom godt ud og lukkede i to omgange af for angriberen.

Derefter begyndte Brøndby at røre på sig, og særligt den nye angriber Ante Erceg viste fornemme takter. Efter 23 minutter var han tæt på fra spids vinkel, da Carlgren var kommet skævt ud af sit mål, men bolden sneg sig forbi.

Syv minutter senere var der dog ingen tvivl. Johan Larsson sendte et fladt indlæg ind foran mål, hvor Ante Erceg stoppede sit løb og skovlede bolden over stregen til 1-0. Efter 35 minutter var han tæt på at fordoble målhøsten, da han smækkede bolden på stolpen.

Randers lukkede halvlegen med et solidt pres, og Marcus Mølvadgaard blev pludselig helt fri foran mål, men sparkede den over mål - den var ellers stor.

I anden halvleg startede Randers FC bedst, og Brøndby lignede ikke et hold, der havde brugt hele sommeren på at øve det hidsige genpres. Efter 62 minutter kom Mikkel Kallesøe pludselig helt frit igennem, men igen diskede Schwäbe op med en god blokering.

Kamil Wilczek var en af de bedste spillere hos Brøndby i sidste sæson - i hvert fald scorede han mange mål. Alligevel var han altså bænket mandag, men kom dog ind undervejs i anden halvleg, og det var en god beslutning.

Efter få minutter på banen blev han nemlig spillet helt fri foran mål af Ante Erceg og kunne uden problemer skovle bolden over stregen til 2-0.

Derefter var det, som om opgøret mistede en smule tænding. Brøndby skiftede Kasper Fisker ind i stedet for Dominik Kaiser, og Björn Kopplin erstattede Lasse Vigen Christensen, og Brøndby-mandskabet forsøgte mere eller mindre at køre sejren stille og roligt i land.

Og det lykkedes da også uden de store problemer. Randers FC formåede i hvert fald ikke at gøre alverden rent offensivt, og dermed endte det hele med en Brøndby-sejr på 2-0 i sæsonpremieren.

Stream Brøndby IF – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

94 kommentarer

Solid Bold 22:08          
Hvis Randers kan indløse chancerne, så skal de nok blive spændende. God stemning. Tror altså det blir en meget spændene Superliga sæson.
bruger 105881 22:09          
RFC var fint med og skulle have scoret.
MEN kom nu med de forstærkninger Søren P....
Inzaghiyeah 22:10          
Ikke kønt men 3 point er vel 3 point. Godt vi ikke møder et mere kynisk hold i dag.
NigrumLupus 22:10          
Sejren var fair nok og ikke særlig overraskende! Men sikke en grotesk situation hvor RFC bliver snydt for straffe!! Det kunne måske have ændret eller gjort kampen spændende.

RFC havde også mange chancer men fejler groft i udnyttelse! Der var BIF tilgæld noget bedre! Det skal de have.

Men typisk første rundes kamp som de andre! Der går nok lidt tid før alle hold er oppe i gear.
Marmeladen 22:10          
Syv minutter senere var der dog ingen tvivl. Johan Larsson sendte et fladt indlæg ind foran mål, hvor Ante Erceg stoppede sit løb og skovlede bolden
Kanonerede er vel en langt bedre beskrivelse. Den blev hamret resolut op i hjørnet. Han ser spændende ud
Chrillinho 22:11          
Virkelig flot debut af Erceg. Han virker ret skarp, og det bliver klart en opgradering i forhold til Pukki, der altid stod for at brænde 2-3 100% chancer hver kamp. Han virker også god på bolden, tror det bliver en fed duo i form af Wilczek/Erceg
de fries 22:12          
Tænker ikke det er helt skidt med RFC.
De fleste gør det fornuftigt, og med lidt bedre afslutninger, var resultatet blevet positivt.

Hmmm hvad så Marxen lovers? hvordan synes i han spiller?
Er fuldstændigt passiv og kigger fodbold ved det første mål. Han kunne bare have flytte venstre fod og afværget
Ved andet mål kiger han fodbold igen. Han har overhovedet ikke set Wilchek, men står med armene og viser at alt er ok

Uha hvor jeg glæder mig til Enghardt kommer tilbage
Torsdag 25. april
Onsdag 24. april